Istanbul malesef cok fazla pahali canimgünaydın kızlar çok pahalı degilmi ben izmir de yaşam hastanesinde kont oluyorum orda 9 ocağa verdi 150 tl
Cok tesekkur ederim canim.benim. gerekli arasgirmayi yapip fehmi beyi en oncelikli olarak degerlendirecegim.Medipol mega 550 tl , medicana 500 tl , ünlü doktorlardan Alkan yıldırım 600 tl Harika bir doktor kendi özel muayanesinde bakıyor , atıl Yüksel 900 tl , fehmi yazıcıoğlu 400 tl , Recep has var oda 900 dü sanırım. O parayı hastaneye vereceğine fehmi beye gitmeni öneririm kesinlikle tabi randevuyu 15 20 gün öncesinden Alman gerek
Simdi bende cerrahpasada yaptirmak istesem ne yapmam gerekiyor. Muayeneye ozele gidiyorum. Nerden nasil randevu alacagim ne zamana randevu veriyorlar doktors gidip direk ben detayli usg istiyorummu diyorsunuz sureci anlatirsaniz cok sevinirim.Ben Cerrahpaşa fakültesinde yaptırdım . Yapan doktorda profesördü üstelik . Perinatoji bölümünde riskli gebelik bölümünde yapıldı tüm incelemeler . Hiç para ödemedim .
Mardin’de de özel hastanede 100 tl idi detaylı ultrason geçen sene.
Simdi bende cerrahpasada yaptirmak istesem ne yapmam gerekiyor. Muayeneye ozele gidiyorum. Nerden nasil randevu alacagim ne zamana randevu veriyorlar doktors gidip direk ben detayli usg istiyorummu diyorsunuz sureci anlatirsaniz cok sevinirim.
Cok cok tesekkur ediyorum verdiginiz bilgiler icin.Kadın Doğum polikliniğe fiş alıp doktora detaylı ultrason için geldiğinizi söyleseniz yönderirler ki hemen . 15 - 20 gün sonrasına veriliyordu deteylı ultrason randevusu . Daha önceki gebeliğimde İstanbul’da özelde yaptırdım detaylı incelemeyi . Cerrahpaşa’da gördüğüm teknoloji bence orada yoktu . Tabi Detaylı ultrason için Benim gittiğim bölüme mi yönlendiriyorlar her hastayı bilmiyorum . Perinatoloji bölümü her hastanede Yok normalde . İncelemeyi yapan doktorda profesördü
Ben Cerrahpaşa fakültesinde yaptırdım . Yapan doktorda profesördü üstelik . Perinatoji bölümünde riskli gebelik bölümünde yapıldı tüm incelemeler . Hiç para ödemedim .
Mardin’de de özel hastanede 100 tl idi detaylı ultrason geçen sene.