Istanbul dermatoloji

unutursun20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
337
56
118
Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.
Benim için çok değerli olan bir arkadaşım senelerdir cildindeki bu sorunla yaşıyor en kötüsüde bunun sadece kozmetik açıdan sorun olmaması, onun ciddi anlamda acı çekmesi. Yüzünün yanması vs. bu duruma çok üzülüyorum, gitmediği doktor kalmadı, ona yardım etmek istiyorum yalnız bende onun gibi yurtdışında yaşıyorum bu yüzden sizden yardım istiyorum. Ne olduğunu bu zamana kadar doğru dürüst hiç bir doktor söyleyemedi ben onunda izniyle sizinle bu resmi paylaşıyorum ve eminim aranızda bize işinde gerçekten iyi olan cilt doktoru önerebilecek insanlar vardır?

Eklentiler

• IMG_20190717_134728.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 171
Ermeni Hastanesi - Serkis Barış.
Çapa Tıp Fakültesi-Prof Dr Rıfkıye Küçükoğlu

Bu iki insan çok kıymetlı doktorlarımızdır.

Sorunu çözebildiniz mi? Benim yüzüm de benzer durumda maalesef

Ben rozasea için ikisine de gittim. Ermeni deki doktor cok sıra vardı kapısında ve hiç beğenmedim açıkçası yoğunluktan mıdır bilemiyorum bana bir baktı hiçbir açıklama yapmadan sıradan antibiyotik ve cleosin t toniği yazıp gönderdi. Rıfkıye hanım acıbadem deydi ozamanlar seneler oldu. ücreti fazla tahmin edersiniz ki

Ben rozasea için ikisine de gittim. Ermeni deki doktor cok sıra vardı kapısında ve hiç beğenmedim açıkçası yoğunluktan mıdır bilemiyorum bana bir baktı hiçbir açıklama yapmadan sıradan antibiyotik ve cleosin t toniği yazıp gönderdi. Rıfkıye hanım acıbadem deydi ozamanlar seneler oldu. ücreti fazla tahmin edersiniz ki ama özel yapım tonik krem filan yazdı eczaneye yaptırılan iyi gelmişti.

Evet bende Vahem Kösem'e gittim ve sizinle benzer bir sonuçla karşılaştım. Devlet hastanesindeki doktorlardan hiçbir farkı yok, hiç, sıfır.

Ben Ethica Hastanesinden Doktor Melahat Öz ‘ü tavsiye ederim. Çok tecrübeli bir doktor aynı zamanda çok iyi bir insan.

başkent üniversitesi hastanesine gidebilirsinz..6 doktora gittim daha öncesinde çogu özel ama cildimdeki sorunun nedenini bulamamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…