• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri istanbul da tedavi görenler yardım!!!

akgUvercin

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
1.351
383
658
40
Diğer
Arkadaşlar herkese merhaba...
Kısmet olursa benim 5. Tedavim olacak arkadaşlar bunun için istanbul da tedavi olmayı düşünüyoruz şimdilik aklımda olan bahçeci umut tüp bebek merkezi... işin açığı istanbulun yabancısıyım, bir kaç kez gezme amaçlı gittim okadar.. bu durumda kalacak yer bizim için şimdilik soru işareti...

Peki sizler nerelerde kaldınız, kalıyorsunuz?

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim....

Arkadaşlar herkese merhaba...
Kısmet olursa benim 5. Tedavim olacak arkadaşlar bunun için istanbul da tedavi olmayı düşünüyoruz şimdilik aklımda olan bahçeci umut tüp bebek merkezi... işin açığı istanbulun yabancısıyım, bir kaç kez gezme amaçlı gittim okadar.. bu durumda kalacak yer bizim için şimdilik soru işareti...

Peki sizler nerelerde kaldınız, kalıyorsunuz?

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim....
Canım bende bahçeci umutta tedavi görüyorum ben istanbulda yasıyorum ama burda tanıştıgım sehir dısundan yurtdısından gelen insanlar var merkezin anlaşmalı olduğu yerler varmış sanırım bi arayıp sor derim en net bilgiyi ordan alabilirsin

canım bende umut kliniğinde denedim kliniğin anlaşmalı olduğu yerler var yakınlarında validebağ öğretmen evi bize en uygun gelen yerdi kliniğe çok yakın konumu güzel biz orda konaklamıştık

Canım bende bahçeci umutta tedavi görüyorum ben istanbulda yasıyorum ama burda tanıştıgım sehir dısundan yurtdısından gelen insanlar var merkezin anlaşmalı olduğu yerler varmış sanırım bi arayıp sor derim en net bilgiyi ordan alabilirsin

canım bende umut kliniğinde denedim kliniğin anlaşmalı olduğu yerler var yakınlarında validebağ öğretmen evi bize en uygun gelen yerdi kliniğe çok yakın konumu güzel biz orda konaklamıştık

Arkadaşlar çok tşk ederim cvplarınız için... S Suzan123 cnm öğretmen evinde herkes kalabiliyor mu, memur , öğretmen olma şartı varmı cnm:110:

canım öğretmen evinde herkes kalıyor beni hasta ilişkileri yönlendirmişti oraya sende kliniği arayıp bir konuş istersen

Back