• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul da olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Luckylover

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
1.402
689
123
merhaba arkadaşlar malum düğüne az kaldı
gelinliği hallettim ama kına için güzel bi elbise almam lazım.. sizin önerebileceğiniz bir yer var mı çok uçuk fiyatlı olmayan bi elbise alıcam hangi semtten bakabilirim yada hangi mağazadan?

via/port avm sultanbeyli - optimum avm göztepe

outlet mağazaları olduğu için markaları uygun fiyata alırsın :1: ben markayı indirime getiren uyanıklardanım.

teşekkür ederim bakırköy de ki fiyatlar hakkında bilgin var mı peki ?

benm tavsiye ediceğim bakırköyde hem uygun hem güzel elbiseleri olan yer var kendi nişan abiyemi ve abimin düğününde giydiğim kıyafetimi ordan aldm .. yer altı çarşısının çıkışından biraz ilerde rıccı var orayı tavsiye ederim..

benm tavsiye ediceğim bakırköyde hem uygun hem güzel elbiseleri olan yer var kendi nişan abiyemi ve abimin düğününde giydiğim kıyafetimi ordan aldm .. yer altı çarşısının çıkışından biraz ilerde rıccı var orayı tavsiye ederim..

çok teşekkür ederim canım dün bakırköye gttim yeraltı carsısına ve söylediğin mağazaya baktım gercekten cok güzel elbiseler vardı özellikle bir tanesine bayıldım ama gögüs kısmını çok büyük gösterdiği için almadm ama aklım onda. ordan cıkıp naime diye mağaza vardı oraya gittik tesadüf ordan aldım artık yardımın için tesekkür ederim =)

almışsın ya önemli olan o :) güle güle giy :) sennde baya az kalmış hazırlıklar nasıl gidiyr

çok teşekkür edrim =)) evet cok az kaldı ev hariç diğer hazırlıklar bitti gibi =)

Son düzenleme:
Back