Merhaba arkadaşlar benim erkek arkadaşımın yüzünde yüzeysel 11 12 kadar küçük siyah benler var ama cok rahatsız oluyor aldırmak istiyor beraber gideceğiz.Ancak lazerle ben tedavisi yapan devlet hastanesi yok sanırım istanbulda(bilen varsa söylesin :) avrupa yakasında 2 hastaneye gittik lazerle alınmasının uygun olduğunu söylediler.Cerrahi yöntemle alınması dahilinde belirli iz kalacağı söylendi.Onun için bu küçük benler için lazer yönteminin uygun olduğu söylendi..
Şimdi benim sizden isteyeceğim yardım istanbul avrupa yakasında lazerle ben tedavisi yapan yerler varmı özel hastane yada klinikler falan tavsiye edeceğiniz? Ayrıca fiyat konusundanda bahsederseniz sevinirim. Birde lazerle alan devlet hastanesi yok galiba istanbulda :) Ama yinede bileniniz varsa ve yardımcı olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler :)
Şimdi benim sizden isteyeceğim yardım istanbul avrupa yakasında lazerle ben tedavisi yapan yerler varmı özel hastane yada klinikler falan tavsiye edeceğiniz? Ayrıca fiyat konusundanda bahsederseniz sevinirim. Birde lazerle alan devlet hastanesi yok galiba istanbulda :) Ama yinede bileniniz varsa ve yardımcı olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler :)