• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon İstanbul da Lazer Epilasyon Fiyatları

PaskalyaYumurta

Tari Elensar ( * Pıtırcık )
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
4.213
508
163
34
Kızlar istanbul da lazer epilasyon fiyatlarını merak ediyorum.
Uygun bişeyler bulabilirsem gitmek isterim.
Bu konu da gidenler , bilenler fikir verebilir mi ?

ben bakırköy de yaptırıyorum tüm bacak+genital+koltuk altı+yüz(bıyık çene altı)paket olarak bitme garantili yani bitene kadar 1300 lira..

arkadaşlar bitme garanti gibi yalanlara inanmamanızı tavsiye ederim:44: malesef bende bir yere güvendm bitm e garanti falan diye o lanet olası insan bir sürü insanı mağdur edip kaçtı hatta isminide söylim istanbulda sakine yılmaz diyee pisliğin biri dikkat edin:53: sanırım yeni bir yer açmış bi bulim o yeri zatennnn hastane olmasına dikkat edin güzellik merkezlerine güvenmemenizi tavsiye ederim 200 300 lira fazla vermim ddiye bütün paranızdan olmayın

ist avrupada bir poliklinikle konuştum.genital+koltuk altı 16 seans 600 tl dediler.ben de karar veremedim.baya da iyi bir yer ama :26:

ben bugün ethica incirli'de başladım. tüm kol+tüm bacak+koltukaltı+bikini bölgesi 8 seans ücreti 10 taksitli 1800 Tlye gidiyorum. kontrol seansı tarihini de verdiler, aksatma ya da atlatma olacağını düşünmüyorum.

Ben xxxxx gidiyorum. Amerikan Hastanesi'ne çıkan sokağın köşesinde hemen. İnanılmaz memnunum, bir kere bana paraymışım gibi bakmıyorlar ve işlerini çok iyi yapıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bakırköyde ethica hastanesinin hemen arkasında bir klinikte ve doktor gözetiminde epilasyon yaptırıyorum. arkadaşlarımın tavsiyesi ile başladım ve gayet memnunum. tüm vücut 900 tl'ye anlaştım. fiyat konusunda yardımcı oluyorlar ve kesinlikle hizmetlerinden de memnun kalacaksınız. dileyen arkadaşlar msj yoluyla irtibat kurabilir benimle.

cildiricam ben de, yaz geldi artik isler yuzunden hala kendime vakit ayiramadim.
agustosun ilk haftasi gitcem tatile,
o zamana kadar duzgun bir yer bulup bu dertten kurtulmam lazim.

arkadaslar xxxxxxxx girip bir bakın derim. hem epilasyon hem diğer estetik işlemleri için gerçekten çok iyi bir doktor ve çok guzel bir kliniği var bakırköyde. 3 yıldır her turlu işlemim için kendisinden destek ve tedavi görmekteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben Caddebostan Mado Karşısında bir klinige gidiyorum. diode lazer ile yapıyorlar.tüm vucut 1 seans 300 tl ye anlaştım.kampanya varmış.3-5 seansda bider dedi dr.

ben bakırköy incirli'de bir kliniğe gidiyorum, tüm vücut 900'e anlaştım ve ortalama 4 ile 8 seans sürüyor. seans sayısının önemi yok fiyatta, 4 ile 8 seans arası 900 liraya çözüm sunuyorlar ve seansların sonunda cidden memnun kalıyorsunuz. ben yeni başladım tedaviye ama gayet memnunum. zaten arkadaşlarımın tavsiyesiyle buldum burayı ve hersey yolunda şuanda.

arkadaşlar bende lazere başlayacağımda istanbul tıp merkezi esenlerde indirim varmış tüm vücud 1000 tl aranızda giden memnun kalan varmı acaba

merhaba,

lazer epilasyon yaptıracak arkadaşlar lütfen bunu hastaneler kanalıyla gerçekleştirsin.

bir arkadaşımızın da dediği gibi güzellik merkezi levhası olan heryer işe el atmış durumda lakin güvenirliliğine önem verin.
ayrıca lazer epilasyon yaptığını iddia eden pek çok yer IPL Epilasyon yapıyor ki bu tüylerden kurtulmanızı sağlamıyor, bir tür tüyleri uyutma işlemi, gelenler dökülüyor ve bir süre sonra neredeyse tamamen azalıyor fakat 1-2 sene sonra tekrar çıkmaya başlıyorlar.

dikatli olun lütfen
iyi araştırın ve klinik ortamda gerçekleştirtmeye çalışın.

fiyatlar hastaneye göre değişiyor ancak artık hastanelerde de uygun kampanyalar yapılıyor.
tüyden kıldan sebeplerle zamanınız da paranız da motivasyonunuzda boşa gitmesin.:19:

arkadaşlar ben de incirli'de bi kliniğe gidiyorum. doktor gözetiminde ve tamamen klinik şartlarda epilasyon yaptırıyorum. tüm vucut 900 dediler ve uygun ödeme planı çıkardılar. şuanlık memnunum gayet

arkadaşlar bitme garanti gibi yalanlara inanmamanızı tavsiye ederim:44: malesef bende bir yere güvendm bitm e garanti falan diye o lanet olası insan bir sürü insanı mağdur edip kaçtı hatta isminide söylim istanbulda sakine yılmaz diyee pisliğin biri dikkat edin:53: sanırım yeni bir yer açmış bi bulim o yeri zatennnn hastane olmasına dikkat edin güzellik merkezlerine güvenmemenizi tavsiye ederim 200 300 lira fazla vermim ddiye bütün paranızdan olmayın

Merhabalar,
Ben sehir disinda oldugum icin bizzat gidemedim ve paralarimi da alamadim ama birkac kisi oyle buldu kendisini. Beylikduzunde bulmuslar yeni yerini, tabii oradan da tasinmadiysa bulabilirsin belki.

Son düzenleme:
Merhabalar,
Ben sehir disinda oldugum icin bizzat gidemedim ve paralarimi da alamadim ama birkac kisi oyle buldu kendisini. Beylikduzunde bulmuslar yeni yerini, tabii oradan da tasinmadiysa bulabilirsin belki.

çok teşekkürler cevabınız için ben bunu facebooktanda buldum mesaj attım ancak o kadar yüzsüz ki sende problem varsa ben napim gibi yalanlarla üste çıkıyo bide tam adresini biliyo musunuz acaba?

ben geçen sene bir fırsat sitesinden almıştım. 4 seans için 80 TL ödedim. fakat internette en azından 6 seans olması gerektiğini okumuştum ve 2 paket aldım, toplam 8 seans.

ben bakırköy incirli'de bir kliniğe gidiyorum, tüm vücut 900'e anlaştım ve ortalama 4 ile 8 seans sürüyor. seans sayısının önemi yok fiyatta, 4 ile 8 seans arası 900 liraya çözüm sunuyorlar ve seansların sonunda cidden memnun kalıyorsunuz. ben yeni başladım tedaviye ama gayet memnunum. zaten arkadaşlarımın tavsiyesiyle buldum burayı ve hersey yolunda şuanda.

özelden neresi olduğunu banada mesaj atabilirmisin bende güzel bir mekan arıyorum bulamıyorum

Back