İstanbul da iyi bir doktor

hatelove

Herşey güzel olcak mı?
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
298
384
303
Merhaba kızlar
Beni burdan bilenleriniz vardır
Doktoruma gidiyorum ilaçlarımı içiyorum
Ama kaygılarımdan korkularımdan kurtulamıyorum
Aklınıza gelebilecek herşeyden korkuyorum
Tlf çalsa korkuyorum (bu babamı kaybettikten sonra oldu)
Biri yüksek sesle konuşsa
Uykumda korkuyırum
Uyandığım da korkmuş oluyorum ama neden korktuğumu hatırlamıyorum
Birde farklı bir doktora gitmek istiyorum belki bi çare olur belki farklı bi ilaç farklı bi yöntem bilemiyorum
Ama böyle yaşamak çok zor geliyor artık
Bildiğiniz gittiğiniz önerebileceğiniz bir doktor varmı istanbul avrupa yakası olur tekirdağ olur tekirdağ da yaşıyorum ama istanbula çok sık gidip geliyorun
Şimdiden teşekkürederim

merhaba bende 14 yıldır kronık depresyonla ugrasıyorum bu surecte ogrendımkı dogru ılacı bulursanız duzelıyorsunuz tabı ılacı kesmeyeceksınız.bulamazsanız yuzde 50 duzelıyorsunuz.Benim dogru ilacımı Arif Verimli buldu.Hayat yasanabılır bır yer halıne geldı.herkesın sifa buldugu kişi kendine iyi.Dogru ılacı bulmak kolay degıl. Sabırlı olmanı ve hıslerı kuvvetlı bır doktora gıtmenı tavsıye ederım gecmıs olsun.

Hayat benim için gerçekten çekilmez bir hal aldı artık bu korkularım beni yıpratıyor
İlaçlarımı düzenli kullanıyorum ama onlar iyi olmama yetmiyor belki yeni bir doktor iyi gelir sürekli mi gidiyorsunuz arif verimliye

2008 yılında basladım arıf verımlıye.gecen sene bır yıl baska doktor denedım arada denedıgım doktorlarda oldu ama sadece arıf hocanın son verdıgı ılac bana ıyı geldı.devamlı gıtmıyorum.ılk gıdıyorsunuz eger ılac ıyı gelırse 1 ay 3ay 6 ay dıye aralıklar acılıyor zaten sonra gıtmenıze gerek kalmıyor ılaca devam ben ara ara ılacı kesınce tekrar gıdıyorum.devamlı gıtmıyorsunuz yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…