Peki hayatınızın sonuna kadar Herbalife ürünleri kullanarak mi zayıf kalacaksınız? Dieti bırakınca kilo alıyorsanız Herbalife birakiminda da o kilolar gelecektir muhtemelen..... düşüncelerinizi değiştirin bilinçaltına kodlama yapın.
Reklama doğru gitmiş konu ya da gidecek... reklam yasak bilginiz olsun.
Peki hayatınızın sonuna kadar Herbalife ürünleri kullanarak mi zayıf kalacaksınız? Dieti bırakınca kilo alıyorsanız Herbalife birakiminda da o kilolar gelecektir muhtemelen..... düşüncelerinizi değiştirin bilinçaltına kodlama yapın.
Reklama doğru gitmiş konu ya da gidecek... reklam yasak bilginiz olsun.
Fikirsiz ve bilinçsiz mi ? oysa ben uslubumda ne kadar saygılıyim tam olarak hangi kelime rahatsız etti sizi? Ben sadece sizin anlattiginiz kadarina açıklayıcı konuşmuştum ....kullanan kisilerin deneyimlerine hakerat ettim de benim mi haberim yok . Neden saldırdın anlamadım.
Saygısızlıga devam yani ....haddini aşmaya devam et. Çok fikirli bilinçli insan.Siz üslupta saygıyı kişisel deneyimleri fikirsiz ve bilinçsiz eleştirmek sanyorsunuz sanrm ben ve benimle aynı fikre sahip insanların bilinc altına kendi deneyimlerinden önce sizn boş kodlamalarnzı önermeniz haddiniz değildir...
Ayrıca" istanbul da Herbalife destegi almak ister misiniz " başlıklı konunuza evet ben istanbul dayım desteğe ihtiyacım var deseydim tepkiniz saldırgan olmazdı değil mi?
Saygısızlıga devam yani haddini aşmaya devam et. Çok fikirli bilinçli insan.
şurada dursun.Kilo vermenin hayal olmadığını ürünleri kullanmaya başladıktan sonra anladım.
Süresizce diet uyguladım ama sonuç verdiğim kiloları alıyordum yada ellerim titreyerek yemeği abartıyodum.
Herbalife ürünlerini kullandığım günden itibaren daha iyi hissediyorum kendimi ve kilo veriyorum , beslenmem düzene girdi.
Ayrıca bu gibi şeyleri kendinize başarı kabul ediyor olmanız ne kadar acıklı bilsem bu kadar aciz kalacagınızı hiç muhattabıma almazdm.şurada dursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?