• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul da herbalife desteği almak istermisin?

DENIZz58

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2018
10
1
1
33
Kilo vermenin hayal olmadığını ürünleri kullanmaya başladıktan sonra anladım.
Süresizce diet uyguladım ama sonuç verdiğim kiloları alıyordum yada ellerim titreyerek yemeği abartıyodum.
Herbalife ürünlerini kullandığım günden itibaren daha iyi hissediyorum kendimi ve kilo veriyorum , beslenmem düzene girdi.

Peki hayatınızın sonuna kadar Herbalife ürünleri kullanarak mi zayıf kalacaksınız? Dieti bırakınca kilo alıyorsanız Herbalife birakiminda da o kilolar gelecektir muhtemelen..... düşüncelerinizi değiştirin bilinçaltına kodlama yapın.
Reklama doğru gitmiş konu ya da gidecek... reklam yasak bilginiz olsun.

Peki hayatınızın sonuna kadar Herbalife ürünleri kullanarak mi zayıf kalacaksınız? Dieti bırakınca kilo alıyorsanız Herbalife birakiminda da o kilolar gelecektir muhtemelen..... düşüncelerinizi değiştirin bilinçaltına kodlama yapın.

Ürünü kullanıp içeriği hakkında yeterince bilgi sahibi olup bunun da olumlu sonuçlarını paylaşmanın neresi reklama yönelik ve reklam içerikli olabilirki...
Sizin kesinlikle fikirlerinizin olmadığı içeriklerde hassasiyet taşımanızı önerirm.nitekim fikirsiz ve bilinçsiz yorumlarınız bir çok kişinin deneyimlerine hakaret olur...

Fikirsiz ve bilinçsiz mi ? oysa ben uslubumda ne kadar saygılıyim tam olarak hangi kelime rahatsız etti sizi? Ben sadece sizin anlattiginiz kadarina açıklayıcı konuşmuştum ....kullanan kisilerin deneyimlerine hakerat ettim de benim mi haberim yok . Neden saldırdın anlamadım.

Ayrıca" istanbul da Herbalife destegi almak ister misiniz " başlıklı konunuza evet ben istanbul dayım desteğe ihtiyacım var deseydim tepkiniz saldırgan olmazdı değil mi?:KK53::KK53::KK53:

Fikirsiz ve bilinçsiz mi ? oysa ben uslubumda ne kadar saygılıyim tam olarak hangi kelime rahatsız etti sizi? Ben sadece sizin anlattiginiz kadarina açıklayıcı konuşmuştum ....kullanan kisilerin deneyimlerine hakerat ettim de benim mi haberim yok . Neden saldırdın anlamadım.

Siz üslupta saygıyı kişisel deneyimleri fikirsiz ve bilinçsiz eleştirmek sanyorsunuz sanrm ben ve benimle aynı fikre sahip insanların bilinc altına kendi deneyimlerinden önce sizn boş kodlamalarnzı önermeniz haddiniz değildir...

Siz üslupta saygıyı kişisel deneyimleri fikirsiz ve bilinçsiz eleştirmek sanyorsunuz sanrm ben ve benimle aynı fikre sahip insanların bilinc altına kendi deneyimlerinden önce sizn boş kodlamalarnzı önermeniz haddiniz değildir...
Saygısızlıga devam yani ....haddini aşmaya devam et. Çok fikirli bilinçli insan.

Ayrıca" istanbul da Herbalife destegi almak ister misiniz " başlıklı konunuza evet ben istanbul dayım desteğe ihtiyacım var deseydim tepkiniz saldırgan olmazdı değil mi?:KK53::KK53::KK53:

Ayrıca saldırganlık size has birşey olsa tabi çünki siz sanyorsunuz ki herbalife desteğe ihtiyacım var demediğiniz için bu tepkiyle karşılaşıyorsunuz
Fakat Henüz yorum yaparken karşınızdaki kişilerin kişisel kazanımlarına saygısızlığı ayırt edemiyorsunuz.. desteğe ihtiyacınz olabilir kesnlikle

Kilo vermenin hayal olmadığını ürünleri kullanmaya başladıktan sonra anladım.
Süresizce diet uyguladım ama sonuç verdiğim kiloları alıyordum yada ellerim titreyerek yemeği abartıyodum.
Herbalife ürünlerini kullandığım günden itibaren daha iyi hissediyorum kendimi ve kilo veriyorum , beslenmem düzene girdi.
şurada dursun.

Ben sadece ürün ismini yazdim ayni kalip msj cikti yani ilk uyeliginden haberim bana saldirdiktan sonra oldu.....

Reklam amacıyla diğer üyelik kapatılmış değil mi???? şimdi tekrar üyelik alıp aynı msji yazman reklam olabilir dememenle de saldırıya başlayıp saygıszilik yapman reklam değil demen ne kadar tezat ama

Bu başarı falan değil tabi ki benim için komik şey.. o kadar saldırdin ki belki utanirsin diye paylaştım ama olmayınca olmuyor.

Senin seviye nerelerde bu arada yalancı ama bilgili fikirli insan??? Sonuç REKLAMMIŞ değil mi saygisizligindan utanman dileğiyle .

Son düzenleme:
Back