selam Behrim halkalıda nerdesin ? bende o taraftayım komşu olabiliriz belki :)meraba bende yeniyim halkalı da oturuyom
Beselam kızlar bende aranıza yeni katıldım Halkalı'dayım
Hg canm. Bende şuan fatihdeyim ama halkalıya gelme ihtimalimz var :)selam kızlar bende aranıza yeni katıldım Halkalı'dayım
HB :))) ayy umarım gelirsin de bana komşu olursun :) evlendiğimden beri burada yaşıyorum çok fazla tanıdığım yok :/ sıkılıyo insan :)Be
Hg canm. Bende şuan fatihdeyim ama halkalıya gelme ihtimalimz var :)
Gelirsem benmde orda hiç tanıdğm yokHB :))) ayy umarım gelirsin de bana komşu olursun :) evlendiğimden beri burada yaşıyorum çok fazla tanıdığım yok :/ sıkılıyo insan :)
evet o sıkıntı işteGelirsem benmde orda hiç tanıdğm yok
İnş. Güzel olur. Yaşşş kaç?evet o sıkıntı işteçalışıyosan yine zaman geçiyoda evde olunca inanılmaz sıkılıyosun gelirsen ben sana arkadaş olurum sen bana :)
26 yaşındayım canım ve anne adayıyım :)İnş. Güzel olur. Yaşşş kaç?
pınar yorumunun altında çıkan hamilelik bilgilerini nasıl yaptın acaba ? bende hamileyim 5 haftalık senin gibi bilgi çıksın istiyorum yardımcı olur musun? teşekkürler şimdidenMerhaba bende eyüpteyim
24 yaşındaym 1.5 yaşnda oğlum var26 yaşındayım canım ve anne adayıyım :)senin yaşın kaç
Canım kişisel bilgileriniz yazan yere hamilelik takvimi yazıyor bebeğin tahmini doğum tarihini yazacaksınpınar yorumunun altında çıkan hamilelik bilgilerini nasıl yaptın acaba ? bende hamileyim 5 haftalık senin gibi bilgi çıksın istiyorum yardımcı olur musun? teşekkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?