Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin bze yakınmıs ben de küçükçekmecedeyimSelamlar hanımlar bende Beylikdüzündeyim :)
sizin bze yakınmıs ben de küçükçekmecedeyim![]()
istanbul komşuluk bakımından biraz zayıf bende evlendim küçükçekmeceye geldim ama konuşabileceğim kimse yokHB :))) ayy umarım gelirsin de bana komşu olursun :) evlendiğimden beri burada yaşıyorum çok fazla tanıdığım yok :/ sıkılıyo insan :)![]()
istanbula göre yakın sayılır dediğiniz gibi başka şehirlere göre uzak bileEh işte yakın sayılır :)
istanbula göre yakın sayılır dediğiniz gibi başka şehirlere göre uzak bile![]()
nerdeydiniz yine istanbul muEvet bende buraya yeni taşındım daha önce başka semtte oturuyordum aynen ne arkadaşlık ne komsuluk hiçbişey yok . Çok sıkıcı geçiyor günler
Evet ben istanbulda doğdum büyüdüm 31 yasindayim daha önce Gaziosmanpaşa da oturuyordumnerdeydiniz yine istanbul mu
Ben daha 4 aylık evliyim :)ben bursada doğdum büyüdüm ama buraya evlendim 26 yaşımdayım 4 yıllık evliyim küçükçekmecede oturuyorum ben
çocuk çocuk varmı![]()
Ben daha 4 aylık evliyim :)[/QUOTE merhaba bende Küçükçekmece de oturuyorum :)) neresindesiniz cekmecenin???
Bende tuzlaaa ne kadar yakınız senle bende tuzla:1