istanbul' da Hangi Semtlerdeyiz Kızlar

anladım canım zor olmuştur senin için ama hayırlısı olsun canım eve sitelerde hiç komşuluk olmuyo neyse inşallah hayırlı bi arkadaşlıgımız olur canım çalışmıyo musun ?

Bana msj atmissiniz ama okuyamadim bu sitedemi bende mi sorun bilemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım buluşalım başka gelende çıkar belki ama durgun burası

günaydın canım evet bi buluşmayaparız kısmet olursa aynen öyle canım baya durgun burası hayırlısı mailin varmı yada facebook varsa özelden yazarsı

Bana msj atmissiniz ama okuyamadim bu sitedemi bende mi sorun bilemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın olsun önemli degil mailin varsa yada özelden msj atabilirsin istersen 26 yaşındayım bekarım sen

Selam ben evliyim bir kizim var umraniye sondurakta oturuyorum face sevdakeles kizimin fotosu profilim istersen tel de ver arkadas grubu olusturalim

Kizim 4 yasinda canim bende 30 yasindayim tanismak isterim sizlerle bulusalim insallah

bende ümraniye sondurakta oturuyorum canım tabiki tanışalım nşalllah güzel bi grup oluşturcaz ben sana özelden yazıcam şimdi facede bulamadım seni

aaa yakınmışız ne güzelll öhömm öhömmm bende ümraniyede kursada gidiyorum karacana

evettttttt yakınız baya face varmı ekleşelim burdan bir iki tanedaha arkadaş vaar hepberaber bigün buluşuruz çokta gzel olur ne kursuna gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…