- 10 Mart 2010
- 2.322
- 3.038
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende umraniyedeyim tanisalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ümraniyedeyim yeni taşındım kimseyi tanımıyorum![]()
merhaba kızlar bende ümraniyedeyim gerçi biz ara bi buluşma yapmıştık ama sonrası gelmedi =) hayırlısı![]()
Neresindesin canım sen ben çekmeköyde miyim ümraniyede miyim belli değil anlamadım gitti![]()
Bende umraniyedeyim tanisalim
ümraniye sonduraktayım canım sen neresindesin anlaşılan kararsız kalmışsınız =)![]()
Çekmeköy sapağının ordayım bende yeni taşındım sayılır istanbula ümraniye diyor herkes ama ümraniye çarşıya 20 25 dk da gidiliyor minibüsle o yüzden pek inanmıyorum ümraniyede olduğuma![]()
hmmm anladım canım hayırlısı olsun ben 35 senedir falan istanbul ümraniyedeyiz 26 yaşındayım bekarım bi ilişkin 2 senelik henüz tanıtır mısın biraz kendini![]()
Bende 22 yaşındayım 9 ay önce evlenip taaa izmirlerden geldim buraya ama gel gör ki bir türlü alışamadım buraya tanımıyorum kimseyi zaten bir sitede oturuyorum burada komşuluk falan da yok sıkıntıdan patladım patlıycam anlayacağın![]()
anladım canım zor olmuştur senin için ama hayırlısı olsun canım eve sitelerde hiç komşuluk olmuyo neyse inşallah hayırlı bi arkadaşlıgımız olur canım çalışmıyo musun ?
Evet inşallah olur. Çalışmıyorum. Eşim çok yanaşmıyor çalışmama bütün gün evde otur allah otur sen çalışıyor musun?
en güzelini yapıyor eşin boşver canım çalışıpta napıcaksın benim yerimede evde otur olur mu tatlım =) ben çalışıyorum özel bi şirkette
Ben de çalışmak isterdim.Ben senin yerine oturayım sen benim yerime çalış. Sen benden daha fazla zorlanacaksın onun için sana bide kahve ısmarlar falına bakarım
![]()
Şimdilik yok daha yeni biraz daha beklerim bebiş için hemde güzel fal bakarım öyle söylerler hep![]()
hmmmm anladım canım bebişte en hayırlı zamanda olsun inşallah o zaman bi ara buluşalım da bi falıma bak canım yaaa![]()
Avcılarda olan varmı kızlar
ayy ben varım canım ben ben![]()