İstanbul da Detaylı ultrason yaptıranlar acil yardım lütfenr

zencefil16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
291
153
Kızlar merhaba. Dün kontrol için doktora gittim ve doktor bebeğimin kalbiyle ilgili Şüphe duydu. Ayrıntılı ultrason girmemi Önerdi. İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum bu taraftaki hastanelere Bi şekilde giderim. Gittiğiniz hastaneler hakkında doktor ve fiyat bilgisi rica ediyorum

Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'nde, detaylı ultrason yapıyorlar ama randevulu gidiyorsun randevuyu içerden veriyorlar.
Fakat sizin durum farklı MHRS den kadın doguma randevu alın, durumu anlatın onlar sizi içerden gönderir.
Ben yüksek riskli gebeydim ve devlet bana perinatoloji yeşil alan açtı. Ben hangi hastanede perinatoloji varsa randevu alıyorum.
Bu hastane de ayrıntılı ultrasonumu yaptılar. Ben memnun kalmıştım.

cerrahpasa ali benan internetten randevu alip gidiyorsun o haftaya veriryor randevu
fiyat hatirlamiyorum 150 den az

cerrahpasa ali benan internetten randevu alip gidiyorsun o haftaya veriryor randevu
fiyat hatirlamiyorum 150 den az
Çok teşekkür ediyorum. Ali beyden internetten randevu almayı deniyorum ama hep dolu. Aradığımda da hiç ilgilenmediler biz zaten çok yoğunuz anca hastane içindeki işlere bakıyoruz dediler🤔

Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'nde, detaylı ultrason yapıyorlar ama randevulu gidiyorsun randevuyu içerden veriyorlar.
Fakat sizin durum farklı MHRS den kadın doguma randevu alın, durumu anlatın onlar sizi içerden gönderir.
Ben yüksek riskli gebeydim ve devlet bana perinatoloji yeşil alan açtı. Ben hangi hastanede perinatoloji varsa randevu alıyorum.
Bu hastane de ayrıntılı ultrasonumu yaptılar. Ben memnun kalmıştım.
Tesekkür ediyorum cevabınız için arayıp bilgi alayım.

Tesekkür ediyorum cevabınız için arayıp bilgi alayım.
Arayıp bilgi alamazsınız. Kadın doğama randevu alın, gittiğinizde doktora durumu anlatın. Doktor sizi yönlendirecek.
Hatta ben riskli gebe olduğum için 5. Aydan önce de detaylı ya aldılar beni. Bunu neden yazdım ilgilenirler mutlaka.
Ben geçen sene özel hastane yada muayeneha de detaylı ultrasonu en uygun fiyatlı yerde dahi dünya kadar paraya bulmuştum.
Sonra devlet bana yeşil alan açtı değerlendireyim dedim.
Yanlış hatırlamıyorsam 5 aydan önce durumumu gorusmek için gittiğimde Ali adında bi doktordu o kadar ilgilenmiş o kadar ilgilenmişti ki Allah razı olsun.
İkinci defa 5. Ayda detaylı için gittiğimde 2 doktor girdi.
Bu gibi durumlarda devlet çok çok iyi ve doktorların hepsi için değil ama tecrübeli olanı çok iyi takip ediyor.

Arayıp bilgi alamazsınız. Kadın doğama randevu alın, gittiğinizde doktora durumu anlatın. Doktor sizi yönlendirecek.
Hatta ben riskli gebe olduğum için 5. Aydan önce de detaylı ya aldılar beni. Bunu neden yazdım ilgilenirler mutlaka.
Ben geçen sene özel hastane yada muayeneha de detaylı ultrasonu en uygun fiyatlı yerde dahi dünya kadar paraya bulmuştum.
Sonra devlet bana yeşil alan açtı değerlendireyim dedim.
Yanlış hatırlamıyorsam 5 aydan önce durumumu gorusmek için gittiğimde Ali adında bi doktordu o kadar ilgilenmiş o kadar ilgilenmişti ki Allah razı olsun.
İkinci defa 5. Ayda detaylı için gittiğimde 2 doktor girdi.
Bu gibi durumlarda devlet çok çok iyi ve doktorların hepsi için değil ama tecrübeli olanı çok iyi takip ediyor.
Tamam canım çok teşekkür ediyorum bilgi verdiğin için. İnşaallah sağlıkla kucağına almışsındır bebeğini

Tamam canım çok teşekkür ediyorum bilgi verdiğin için. İnşaallah sağlıkla kucağına almışsındır bebeğini
Allah'ın izniyle aldım cnm, sorun bebekte değil bendeydi ben %700 ölüm riskiyle gebelik geçirdim ve bunun yanında farklı sorunlarımda vardı.
Doktora gittiğinde bizi habersiz birakma süreci yaz mutlaka.

Allah'ın izniyle aldım cnm, sorun bebekte değil bendeydi ben %700 ölüm riskiyle gebelik geçirdim ve bunun yanında farklı sorunlarımda vardı.
Doktora gittiğinde bizi habersiz birakma süreci yaz mutlaka.
Tabi yazarım. Çok sevindim ikinizin de sağlıklı olmanıza. İnşaallah ben de sağlıkla kavuşuruz kızıma

Kizlar 22+0 dayim ve benimde ayrintili yaptirmam lazim fiyatlar ates pahasi devlettende ha diyince randevu alinmiyor kanuniye kac zamandir bakiyorum normal kadin doguma randevu yeri yok onerdiginiz bi doktor varmi cok pahali olmasin en fazla 300 limitim

Kizlar 22+0 dayim ve benimde ayrintili yaptirmam lazim fiyatlar ates pahasi devlettende ha diyince randevu alinmiyor kanuniye kac zamandir bakiyorum normal kadin doguma randevu yeri yok onerdiginiz bi doktor varmi cok pahali olmasin en fazla 300 limitim
Kolan hastanesi Beylikdüzü aramıştım geçen sene fiyat uygun gelmişti.
Doktorun adını alıp muayenehanesini aramıştım uygun fiyat vermişti.
Bı araştırın isterseniz.
Bezmialem i araştırın , vakıf olduğu için fiyatlar ugyun oluyor.

Güngören hastane si 250 tl ye yapıyordu

Kizlar sefakoy armoni park yaninda vera tip merkezi var oradan aldik randevu 280tl dr sehri bey
Bekliyorum suanda eger memnun kalirsam yazicam sizede secenek olsun 🤗🤗🤗

Kizlar gayet memnun kaldim cok sukur bi sorunumuz yok tavsiye ederim.

X