Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbul çekmeköy'de uygun fiyatlı kreş arıyoruuuum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Arkadaşlar bilen duyan gören varsa söylesin lütfen.Çekmeköy ve civarı doğru düzgün bir kreş arıyorum.

Allah öncelikle kolaylıklar versin size diyorum,bende dudullu da oturuyorum ama iş yerim üsküdar da.
20 aylık oğluma annem baktı şimdi ise,yarın itibariyle,kreşe veriyoruz çok değişik duygular içindeyim oğlum daha 20 aylık ve artık bir birey oldu annesi yanında bir akrabası olmadan yanlız hayata başlayacak diye düşünüp çok değişik duygulara giriyorum Allahım ne kadar zormuş anne olmak,Allah sizede yardım etsin kreşimiz koşuyolunda size uygun değil ama bakıcıdansa kreşe vermek daha uygun bu konuda iyi düşünmüşsüz çünkü sosyalleşmeleri açısından kreşler daha iyi ve eğitimleride çok güzel.inşallah bulabilrisiniz Allah yardımcınız olsun diyorum size internetten bakışştırın belki bulabirisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…