istanbul çekim yeri önerileri

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
kızlarrr internetten bir fotoğrafçının çekilişini kazandım şuan fazladan bir fotoğraf çekimi hakkım var :) onu nikahımda istanbulda düşünüyorum ama nikahım mart ayında olacak yani hava kötü olabilir.sizce açık kapalı alanlar neresi olabilir hava güzel olursa dışarda yağışlı olursa kapalı alanda olacak ? fikirlerinizi bekliyorum...

Haydarpaşa'da çekim yapabilirsiniz, güzel bir atmosfer katıyor trenler, Sirkeci de olabilir tabi. Aklıma da açık kapalı değerlendirilebilecek başka yer gelmedi. Şu müzelerden biri olabilir ya da Koç muydu Sabancı mıydı neydi hatırlayamadım tam.

Açık havada Atatürk Arboretum'u olabilir çok güzel bir yer..

Atatürk Arboretumu ücretli ancak şu an rakamı hatırlayamadım. Pankart, uçan balon gibi objelerin kullanımına izin verilmiyor.
Kapalı mekan olarak, Koç Müzesini düşünebilirsiniz ama yine oranın da 350 TL ücreti vardı eğer değişmedi ise.
Haydarpaşa da aynı şekilde, en az 3 gün önceden dilekçe ile izin almanız gerekiyor ve yine 200-300 TL gibi bir ücreti olması gerek.
Uygulamalar, kurallar sürekli değiştiği için ben de fotoğrafçı olarak takip edemiyorum bazen. : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…