Gebeliğe Hazırlık İstanbul Çapa Tıp Fakultesi hastanesinde aşılama tedavisine hazırlananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaha arkadaşlar çapada aşılama yapılacak bana. Benim gibi tedaviye hazırlananlar varmı? Varsa arkadaş olalım
ben geçen sene aşılama olmustum çapada klomenle olmustu benimki 2 defa oldum ama tutmadi.hayirlisi olsun sizin içinde.

ettim.şu an bu sabah 2. iğneli aşılamamı oldum :) 14 gün sonrada tahlil.hayirlisi bakalim.sizin 2. iğneli aşılama mı ?

fostimon.sen gonal f mi?çapada onu veriyolardi en son

fostimon.sen gonal f mi?çapada onu veriyolardi en son
Bana hangi igne verecegini bilmiyorum henuz. Capada ilk olacak. Onceki asılamalarımı bagcilar devlette yapmistim. Orda sadece zaman kaybi oldu bana. Hic guzel bir hastane degildi. Capadan memnunum hem doktorlari olsun hemde calışanları. Iyi davraniyorlar. Anlamadığimız konuları rahatlikla tekrar sorabiliyoruz hatta doktorlari bile ilgili. Bagcilar öyle degildi

iğneli aşılama için rapor istiyordu çapa dahiliyeye falan muayane oldunuz mu siz ?

Ben burda bir arkadasla daha tanistim. 2 aydır konuşuyoruz whatsaptan. Oda capada aşilama tedavisinde. Bize katılmak istermisin? Grup kuralım whatsaptan. Daha güzel olur hem birbirimize destek oluruz

Ben burda bir arkadasla daha tanistim. 2 aydır konuşuyoruz whatsaptan. Oda capada aşilama tedavisinde. Bize katılmak istermisin? Grup kuralım whatsaptan. Daha güzel olur hem birbirimize destek oluruz
ben çapada devam etmiyorum.burdan iletişim kuruyorum destek için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…