Istanbul burun estetigi

Nazmkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2017
8
1
1
29
Merhaba arkadaslar istanbulda onerebiliceginiz memnun kaldim
Diyebiliceginiz bir dr var mi? Birde fiyatlarini paylasirsaniz sevinirim. Burun estetigi yaptirmayi dusunuyorum ama hepimizin icindeki tatli korku ve kararsizliar var tabi yardimci olursaniz cok sevinirim

Sorun vs herhangi birseyin yoksa elleme aman ya hassa allah degiler doktorlar kimi tavsiye etsek sorun cıkma orani yüksek ! yurtdisindan gelmiyosan saf görmezler seni enazindan! estetik diyonuz kemik cikintilari bilmem neleri Cikiyor hic sorun olmayan yerler busefer insanin basini agritiyor!

Kötü tecrübe etmiş biri olarak asla ònermiyorum sadece pişman kaliyor sunu z o ameliyatların % 70 kötü oluyor ekrandaki guzel lere aldanma derim ..

Kötü tecrübe etmiş biri olarak asla ònermiyorum sadece pişman kaliyor sunu z o ameliyatların % 70 kötü oluyor ekrandaki guzel lere aldanma derim ..
Benim sorunum soyle ust kismi kemikli cok oynama yaptirmaj degilde sadeece kemik kisminin yok olmasi icin oyle yapay bir burun istemiyorum ve cok gecmis olsun zaten bu devirde doktora guvenmekte cok zor. Guzel olucam diye yapma olmakta istemiyorum

Sağolun inşaallah istediğiniz gibi olur çok mecburi değilse olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…