- 29 Ağustos 2022
- 14
- 1
- 23
-
- Konu Sahibi cerenszumak
Merhaba, ameliyat oldunuz mu? ben de doktor seçme aşamasındayım ve iyi referans arıyorum..Merhabalar,
Okulum açılmadan 10 Eylül'e kadar ameliyat olmak istiyorum. 45 bin civarına kadar çıkabilirim. Aklımda olan görüştüğüm görüşeceğim doktorlar aşağıdakiler. Lütfen daha önce ameliyat olanlar veya görüşmesine gidenler fikir verebilirse çok sevinirim. Memnun musunuz sonradan bozulmalar oldu mu? Kemiğimi yok etsin istiyorum ve hafif kavisli hafif kalkık bir burun istiyorum. 21 yaşındayım ilk ameliyatım olucak yardımcı olursanız çok sevinirim biraz aciliyeti var
Mustafa Yazır
Köksal Yüca
Oğuz Kaan Önder
Ahmet İslam
Yusuf Öztürkçü
Atahan Ağrılı
Bende doktor arıyorum helpMerhaba, ameliyat oldunuz mu? ben de doktor seçme aşamasındayım ve iyi referans arıyorum..
Arkadaşlar çok iyi araştırın . Ben ameliyat olalı 4 ay oldu şimdiden revizyon düşünüyorum . Lütfen çok iyi araştırın . İnsan aynaya bakmak bile istemiyor kötü bir ameliyattan sonra .
Yaa üzüldümArkadaşlar çok iyi araştırın . Ben ameliyat olalı 4 ay oldu şimdiden revizyon düşünüyorum . Lütfen çok iyi araştırın . İnsan aynaya bakmak bile istemiyor kötü bir ameliyattan sonra .
Atahan ağrılı ya oldumYaa üzüldümkime oldunuz?
Hiç memnun değilim , burnum yamuk şuan , nefes kalitem kötü .Yaa üzüldümkime oldunuz?
Çok geçmiş olsun bahsettiğiniz doktoru duymadım.revizyon mu olmak istiyorsunuz?Hiç memnun değilim , burnum yamuk şuan , nefes kalitem kötü .
Evet revizyon olmak istiyorum ama revizyon fiyatları normal rinoplastinin 3 katıÇok geçmiş olsun bahsettiğiniz doktoru duymadım.revizyon mu olmak istiyorsunuz?
Geçmiş olsun , yalnız değilsiniz. İnsan içine çıkacak surat bırakmadı adam ben deArkadaşlar istanbul’da kime ameliyat olunur bilmiyorum ama kime olunmamalı biliyorum. Bende yanlış doktor seçimi kurbanıyım burnumu mahvetti doktor üstelik revizyon olacak durumumda yok. Heveslerle yattığım ameliyat masası mutsuzluk sebebim olacakmış meğer
Ahmet İslam derim, çünkü hakkında hiç şikayet yok ve harika işler çıkarıyor. Bana kalırsa sağlık sorununuz yoksa asla ama asla ameliyat olmayın. Dünyanın en kötü burnu bile estetikli en iyi burundan daha iyidir . Yine de olacaksanız inşallah çok iyi sonuç alırsınız. Şimdiki aklım olsa asla olmazdım, yaşayan ölüye döndüm. Sadece burun değil, tüm yüzüm değişti resmen . Berbat bi hale geldimMerhabalar,
Okulum açılmadan 10 Eylül'e kadar ameliyat olmak istiyorum. 45 bin civarına kadar çıkabilirim. Aklımda olan görüştüğüm görüşeceğim doktorlar aşağıdakiler. Lütfen daha önce ameliyat olanlar veya görüşmesine gidenler fikir verebilirse çok sevinirim. Memnun musunuz sonradan bozulmalar oldu mu? Kemiğimi yok etsin istiyorum ve hafif kavisli hafif kalkık bir burun istiyorum. 21 yaşındayım ilk ameliyatım olucak yardımcı olursanız çok sevinirim biraz aciliyeti var
Mustafa Yazır
Köksal Yüca
Oğuz Kaan Önder
Ahmet İslam
Yusuf Öztürkçü
Atahan Ağrılı
Kendisini severim ama onunda şikayetleri var. En az 3 tanesini biliyorum. Kendisiyle birebir görüştüğüm icin de sunu soyleyebilirim ki garanti vermez, her doktorun revizyonu çıkabilir der.Çok fazla da dillendirmeyelim doktorun ismini, biz yazdıkça fiyatı 10'a katladı.Ahmet İslam derim, çünkü hakkında hiç şikayet yok ve harika işler çıkarıyor. Bana kalırsa sağlık sorununuz yoksa asla ama asla ameliyat olmayın. Dünyanın en kötü burnu bile estetikli en iyi burundan daha iyidir . Yine de olacaksanız inşallah çok iyi sonuç alırsınız. Şimdiki aklım olsa asla olmazdım, yaşayan ölüye döndüm. Sadece burun değil, tüm yüzüm değişti resmen . Berbat bi hale geldim
Ciddi misiniz ? Şikayeti yok diye hayret ediyordum. Şaşırdım duyunca . Şikayeti olmayan yok gibi, en iyisi bu işlere bulaşmamak.Kendisini severim ama onunda şikayetleri var. En az 3 tanesini biliyorum. Kendisiyle birebir görüştüğüm icin de sunu soyleyebilirim ki garanti vermez, her doktorun revizyonu çıkabilir der.Çok fazla da dillendirmeyelim doktorun ismini, biz yazdıkça fiyatı 10'a katladı.
Merhaba bende Atahan Ağrılı yi araştırıyorum olumsuz yorum ve tecrübeniz önemli resim paylaşırsanız çok güzel olurArkadaşlar çok iyi araştırın . Ben ameliyat olalı 4 ay oldu şimdiden revizyon düşünüyorum . Lütfen çok iyi araştırın . İnsan aynaya bakmak bile istemiyor kötü bir ameliyattan sonra .
Uzak dur, magdurlarini hic mi gormedin burada. Daha tecrubeli bir doktor bakMerhaba bende Atahan Ağrılı yi araştırıyorum olumsuz yorum ve tecrübeniz önemli resim paylaşırsanız çok güzel olur
Öncesi sonrası fotoğraf atabilirsiniz.Atahan ağrılı ya oldum