• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul burun estetiği Fatih Irmak

Aysena6uzun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2019
2
0
1
26
Kızlar merhaba :) ben yaklaşık 10 gün önce Fatih Irmağa burun estetiği yaptırdım. Burnumda kemik eğriliği ve et vardı. Şeklinden de hiiiç memnun değildim. Korkuyordum fakat Fatih bey hem kişisel olarak hemde sonuç olarak beni çok mutlu etti. Ameliyat sonrasında ben hiçbir şekilde ağrı-sızı yaşamadım. Hatta ameliyattan oynayarak geliyordum 😂 ameliyat öncesinde bana nasıl bir burun istediğimi sordu ve beklediğimden çok çok daha iyi bir sonuç vardı. Asla o kötü burunlar gibi değildi doğal olduğu kadar mükemmel gözüküyordu. Benim en korktuğum şey tamponlardı. Gittiğimde gergindim ama ben tamponları çıkarmasını beklerken bitti bile kalkabilirsin dedi :) o eskide kalan tamponları kullanmıyor yerine silikon kullanıyor ve siz hiçbirşey hissetmiyorsunuz bile. Hem Güler yüzüyle hem işiyle gönlümü ferahlattı diyebilirim. Herkese tavsiye ederim. Bu devirde böyle doktor bulmak zor :) gelsin yan profil fotoğraflarıı ❤️👃

Back