• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

melonni

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2023
8
0
6
23
Merhaba arkadaşlar. Bir sürü yazılara baktım dolandım durdum ancak karar veremedim. Burun bu sonuçta. 2 saatlik ameliyat sonucu yıllar boyunca yüzümün tam ortasında taşıyacağım o burnu. Bütçem 20-25 bin. İki doktor arasında kaldım. Hakan Kara ve Mustafa Sıtkı Gözeler. Bu doktorlarla deneyimleri olanlar paylaşabilir mi lütfennn? Bu bütçe içinde olan doktor önerileriniz varsa da bilmek isterim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.💕

ameliyat oldunuz mu bilmiyorum ama mustafa sitki gozelere sakin olmayin fonksiyonel olarak da goruntu olarak da insanlari batiriyor cok magdur ettigi insan tamiyorum sakin olmayin

Merhaba arkadaşlar. Bir sürü yazılara baktım dolandım durdum ancak karar veremedim. Burun bu sonuçta. 2 saatlik ameliyat sonucu yıllar boyunca yüzümün tam ortasında taşıyacağım o burnu. Bütçem 20-25 bin. İki doktor arasında kaldım. Hakan Kara ve Mustafa Sıtkı Gözeler. Bu doktorlarla deneyimleri olanlar paylaşabilir mi lütfennn? Bu bütçe içinde olan doktor önerileriniz varsa da bilmek isterim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.💕
Mustafa sıkıcı bilmem ama Hakan kara denen doktora olacaksan da geçmiş olsun derim şimdiden. Soru sormana bile laflanmasi burnuna her kontrolde harika diye geciştirmesi aslında burunda sikintilarin devam etmesi ve sürekli olarak sorun yaşaman. Devlet hastanesinde olsan daha iyi diyebileceğim biri. Hâlâ Okan hastanesinde hizmet veriyordur muhtemelen. Bi de haftada 1 geliyor kendi yeri de yok sürekli ona uymak zorunda kalıyorsun. Başka doktor seç hiç bulaşma basın ağrımasın

Back