• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Bilişim Mağduruyuz

Şöyle bişey görmüştüm biraz önce tevafuk denk geldi bı bakın isterseniz umarım yardımcı olur 🥰

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-06-14-57-58-824_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2020-05-06-14-57-58-824_com.instagram.android.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 142
16 sinda siparişi verdim urun kargoya verilmeden 18 inde iptal gerceklesti. 20 güne yakın bir zaman geçti. Biz başka bir yerden telefon aldık fakat istanbul bilişim in bize iade edeceği paraya güvenmiştik. Şimdi ödeme zamanı geldi.
Tam 20 iş günü olsun hafta sonları ve yasal izin günleri hariçtir. Noterden yada bı avukatlik bürosuna gidin yasal faizi ile parayı hesaplayıp isteyin ve altına da para yatirilmazsa icra marifeti ile alınacaktırı ekliyorlar.

Tam 20 iş günü olsun hafta sonları ve yasal izin günleri hariçtir. Noterden yada bı avukatlik bürosuna gidin yasal faizi ile parayı hesaplayıp isteyin ve altına da para yatirilmazsa icra marifeti ile alınacaktırı ekliyorlar.
Evet bunu düşündük. Konu gelecek bu raddeye belli oldu zaten.

Merhaba, bankaciyim. Bende Samsung telefon almıştım. Sonra yorumlara baktim pişman oldum ama iş işten gecmisti. Siparisimi vermiştim. Ben bu durumdan su şekilde kurtuldum. Size de yararı olur inşallah, şikayet var sitesine yazıp, kendi bankama harcama itirazi dilekçesi yazdim ve paramı aldm.

Bende malesef İstanbul bilişim mağduruyum.

24 martta süpürge siparişi verdim. Arayıp en geç 15 gün içinde yollayacağız daha erken tedarik edersek daha erken gelecek dediler ama ne gelen var ne giden.
Sonra iptal ettim şimdide iadeyi yapmıyorlar şikayet var a da yazdım. En son dün akşam avukatımıza söyledim. Artık o ilgilenecek.
Bu kadar insanı şu zor günlerde mağdur etmeye utanmıyorlar da.

Merhaba, bankaciyim. Bende Samsung telefon almıştım. Sonra yorumlara baktim pişman oldum ama iş işten gecmisti. Siparisimi vermiştim. Ben bu durumdan su şekilde kurtuldum. Size de yararı olur inşallah, şikayet var sitesine yazıp, kendi bankama harcama itirazi dilekçesi yazdim ve paramı aldm.
Biz de bu şekilde yaptık. Birçok yere de şikayette bulunduk çoktan :) Çok teşekkür ederim

Bende malesef İstanbul bilişim mağduruyum.

24 martta süpürge siparişi verdim. Arayıp en geç 15 gün içinde yollayacağız daha erken tedarik edersek daha erken gelecek dediler ama ne gelen var ne giden.
Sonra iptal ettim şimdide iadeyi yapmıyorlar şikayet var a da yazdım. En son dün akşam avukatımıza söyledim. Artık o ilgilenecek.
Bu kadar insanı şu zor günlerde mağdur etmeye utanmıyorlar da.
Biz şikayet ettik. Az önce savunması istendi. Şu anda amacımız parayı hızlıca teslim almak. Bu işi uzatırsak zaten avukatlarımıza bırakacağız.

3 -4 sene önce laptop aldım bozuk gönderdiler sonra kabul etmediler lanet bir firma 8 binim çöp olmuştu haram zıkkım olsun hakkım dedim geçtim artık lanet bir yer aman uzak durun

Bankayla iletişime geçin. Banka durumu cozer. Daha önce bu tarz bir seyde banka aracılığıyla paralarını alanlar olmuş istanbul bilisimden.

Evet ben de duydum ama battıysa nasıl devam edebiliyorlar hala satış var. İnternet siteleri de açık
Tam olarak bilemiyorum süreci ama yasal bir dayanağı vardır kesin yoksa böyle alenen devam edemezler satışa. Üzüldüm, ben baya seviyordum hem uygun fiyatlı hem ilgileniyorlardı baya eskiden. Kötü olmuş gerçekten

Aynı problemi yaklaşık 3 sene önce Gold Bilgisayar ile yaşadım, ben de telefon aldım ve stokta gözüken telefon için 1 hafta sonra hala temin ediliyor yazıyordu, ne yazık ki o aşamada uyandım ve şikayet vara baktığımda tonlarca aynı şikayeti gördüm, hemen iptal ettim ve çok uzun bir süre göndermediler paramı, 3 binden fazlaydı. Sonra onların kullandığı pos cihazının bağlı olduğu bankayla çözdük diye hatırlıyorum. Bu sene de yine telefon alacakken İstanbul bilişimde en uygun fiyata denk geldim ama şikayet vara baktım ve bir sürü bu tarz şikayet vardı evet. Umarım kısa sürede alırsınız paranızı.

zamanında iyi bir iş çıkarıyorlardı. fakat şimdilerde bozdular. ürün alıyorsun, eline ulaşmıyor. para iadesi istiyorsun aylarca bekletiyor.

telefon siparişi verdik sonra çok fazla kötü yorum gördük internette ve iptal etmek istedik. iptalimiz hemen gerçekleşti ama paramız yatmadı. mağdurlar kervanına biz de katılmış olduk böylelikle.

hukuki süreci başlattık. istanbul bilişim'den alışveriş yapacak herkes çok dikkatli olsun. Az bir para da vermedik 1699.98 tl.

Ve biz bu sürece nasıl devam edeceğimizi bilmiyoruz virüs dolayısıyla. Mağdur var mı başka bizim gibi ?

Mail attık ama bizi engellemişler.
Herkese böyle yapıyorlar. Reklamları,fiyatları iyi güzel ama insanların hepsi mağdur. YouTube da bunu yaşayıp çözen insanların videoları bulunmaktadır. Bir de e devletten tüketici haklarına başvurun

Bu firma sattığı ürünlere piyasanın çok çok altında fiyat koyup, insanların hemen almalıyım psikolojisini kullanıp, kendilerini araştırmayı akıl etmelerini engelliyor. Halbuki internette bir kaç tık uzakta kendileriyle sorunlar yaşamış bir çok tüketiciyle karşılaşabilirler.

Bu ve diğer firmalar için de söylüyorum, araştırma yapmadan fiyata kanıp lap diye sipariş vermeyin.

bu ortamda herhangi bir yöntemle paranızı avukattan daha hızlı almanız zor gibi geliyor bana. ki adli tatil de yaklaşıyor. ben yerinizde olsam avukatı devreye hızlı bir şekilde sokarım. çünkü bunu alışkanlık haline getirmiş bir firma, bireyse konuşmalara tamah etmez, zannetmem.

ayrıca ne olursa olsun bu tip elektronik alet alışverişlerinde internet güvenli değil bana göre. bir tek amazona güvenirim ki onda bile sorun yaşayan var. neyse, asıl demek istediğim hiçbir elektrikli-elektronik alet gidip görmeden dokunmadan alınmamalı. bundan sonrası için en azından bu yöntemi seçmeyin derim.

Tüketici mahkemesi hakem heyetine başvurun.

zamanında iyi bir iş çıkarıyorlardı. fakat şimdilerde bozdular. ürün alıyorsun, eline ulaşmıyor. para iadesi istiyorsun aylarca bekletiyor.

telefon siparişi verdik sonra çok fazla kötü yorum gördük internette ve iptal etmek istedik. iptalimiz hemen gerçekleşti ama paramız yatmadı. mağdurlar kervanına biz de katılmış olduk böylelikle.

hukuki süreci başlattık. istanbul bilişim'den alışveriş yapacak herkes çok dikkatli olsun. Az bir para da vermedik 1699.98 tl.

Ve biz bu sürece nasıl devam edeceğimizi bilmiyoruz virüs dolayısıyla. Mağdur var mı başka bizim gibi ?

Mail attık ama bizi engellemişler.
Biz de mağduruz siparişimiz 1 aydın yolda
Siz parayı geri alabildiniz mi

Benim de başıma aynı şey geldi Aralık'taki siparişimi şubata kadar getirmediler şikayet vara yazdım mail attım müşteri hizmetleri hak getire en son çareyi tüketici hakem heyetine başvurarak buldum. Kendim avukatım zaten dilekçeyi döşedikçe döşedim faiziyle istedim. Tüketici hakem heyeti işin içine girince ana paramı aldım direk ama altı ay beni süründürdüler ben de şimdi beş lira bile olsa faiz için peşlerindeyim biraz da onlar uğraşsın

Back