- 21 Ekim 2017
- 528
- 474
- 53
- Konu Sahibi venuzkadehi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu yaptık fakat işlem uzun sürecek sanırım. Teşekkür ederim :))))Şöyle bişey görmüştüm biraz önce tevafuk denk geldi bı bakın isterseniz umarım yardımcı olur
Tam 20 iş günü olsun hafta sonları ve yasal izin günleri hariçtir. Noterden yada bı avukatlik bürosuna gidin yasal faizi ile parayı hesaplayıp isteyin ve altına da para yatirilmazsa icra marifeti ile alınacaktırı ekliyorlar.16 sinda siparişi verdim urun kargoya verilmeden 18 inde iptal gerceklesti. 20 güne yakın bir zaman geçti. Biz başka bir yerden telefon aldık fakat istanbul bilişim in bize iade edeceği paraya güvenmiştik. Şimdi ödeme zamanı geldi.
Evet bunu düşündük. Konu gelecek bu raddeye belli oldu zaten.Tam 20 iş günü olsun hafta sonları ve yasal izin günleri hariçtir. Noterden yada bı avukatlik bürosuna gidin yasal faizi ile parayı hesaplayıp isteyin ve altına da para yatirilmazsa icra marifeti ile alınacaktırı ekliyorlar.
Biz de bu şekilde yaptık. Birçok yere de şikayette bulunduk çoktan :) Çok teşekkür ederimMerhaba, bankaciyim. Bende Samsung telefon almıştım. Sonra yorumlara baktim pişman oldum ama iş işten gecmisti. Siparisimi vermiştim. Ben bu durumdan su şekilde kurtuldum. Size de yararı olur inşallah, şikayet var sitesine yazıp, kendi bankama harcama itirazi dilekçesi yazdim ve paramı aldm.
Biz şikayet ettik. Az önce savunması istendi. Şu anda amacımız parayı hızlıca teslim almak. Bu işi uzatırsak zaten avukatlarımıza bırakacağız.Bende malesef İstanbul bilişim mağduruyum.
24 martta süpürge siparişi verdim. Arayıp en geç 15 gün içinde yollayacağız daha erken tedarik edersek daha erken gelecek dediler ama ne gelen var ne giden.
Sonra iptal ettim şimdide iadeyi yapmıyorlar şikayet var a da yazdım. En son dün akşam avukatımıza söyledim. Artık o ilgilenecek.
Bu kadar insanı şu zor günlerde mağdur etmeye utanmıyorlar da.
Tam olarak bilemiyorum süreci ama yasal bir dayanağı vardır kesin yoksa böyle alenen devam edemezler satışa. Üzüldüm, ben baya seviyordum hem uygun fiyatlı hem ilgileniyorlardı baya eskiden. Kötü olmuş gerçektenEvet ben de duydum ama battıysa nasıl devam edebiliyorlar hala satış var. İnternet siteleri de açık
Herkese böyle yapıyorlar. Reklamları,fiyatları iyi güzel ama insanların hepsi mağdur. YouTube da bunu yaşayıp çözen insanların videoları bulunmaktadır. Bir de e devletten tüketici haklarına başvurunzamanında iyi bir iş çıkarıyorlardı. fakat şimdilerde bozdular. ürün alıyorsun, eline ulaşmıyor. para iadesi istiyorsun aylarca bekletiyor.
telefon siparişi verdik sonra çok fazla kötü yorum gördük internette ve iptal etmek istedik. iptalimiz hemen gerçekleşti ama paramız yatmadı. mağdurlar kervanına biz de katılmış olduk böylelikle.
hukuki süreci başlattık. istanbul bilişim'den alışveriş yapacak herkes çok dikkatli olsun. Az bir para da vermedik 1699.98 tl.
Ve biz bu sürece nasıl devam edeceğimizi bilmiyoruz virüs dolayısıyla. Mağdur var mı başka bizim gibi ?
Mail attık ama bizi engellemişler.
Biz de mağduruz siparişimiz 1 aydın yoldazamanında iyi bir iş çıkarıyorlardı. fakat şimdilerde bozdular. ürün alıyorsun, eline ulaşmıyor. para iadesi istiyorsun aylarca bekletiyor.
telefon siparişi verdik sonra çok fazla kötü yorum gördük internette ve iptal etmek istedik. iptalimiz hemen gerçekleşti ama paramız yatmadı. mağdurlar kervanına biz de katılmış olduk böylelikle.
hukuki süreci başlattık. istanbul bilişim'den alışveriş yapacak herkes çok dikkatli olsun. Az bir para da vermedik 1699.98 tl.
Ve biz bu sürece nasıl devam edeceğimizi bilmiyoruz virüs dolayısıyla. Mağdur var mı başka bizim gibi ?
Mail attık ama bizi engellemişler.