• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Bilişim Mağduruyuz

venuzkadehi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2020
78
31
3
28
zamanında iyi bir iş çıkarıyorlardı. fakat şimdilerde bozdular. ürün alıyorsun, eline ulaşmıyor. para iadesi istiyorsun aylarca bekletiyor.

telefon siparişi verdik sonra çok fazla kötü yorum gördük internette ve iptal etmek istedik. iptalimiz hemen gerçekleşti ama paramız yatmadı. mağdurlar kervanına biz de katılmış olduk böylelikle.

hukuki süreci başlattık. istanbul bilişim'den alışveriş yapacak herkes çok dikkatli olsun. Az bir para da vermedik 1699.98 tl.

Ve biz bu sürece nasıl devam edeceğimizi bilmiyoruz virüs dolayısıyla. Mağdur var mı başka bizim gibi ?

Mail attık ama bizi engellemişler.

Eklentiler

• awfgh.png
    awfgh.png
    513,4 KB · Görüntüleme: 440
Evet ben de duydum ama battıysa nasıl devam edebiliyorlar hala satış var. İnternet siteleri de açık
Telefonum bozulduğunda bende daha uygun diye sitelerine bakmıştım ama İstanbul bilişim şikayet diye yazınca bir sürü yorum gördüm. El değiştirmiş ama ödemeleri yapmıyor, batık ve devlette olaya el atmıyor. Canım ülkem 😁

Telefonum bozulduğunda bende daha uygun diye sitelerine bakmıştım ama İstanbul bilişim şikayet diye yazınca bir sürü yorum gördüm. El değiştirmiş ama ödemeleri yapmıyor, batık ve devlette olaya el atmıyor. Canım ülkem 😁
Yasaları çiğnemeyecek kadar hukuk bilgisine sahipler. Paranızı ödeyeceğiz diyerek yasal ama etik olmayan bir sürece devam ediyorlar. Bu nedenle kişisel şikayetler dışında devlet bir şey yapamıyor. Ama bence bu kadar şikayetten sonra yapmalılar artık.

Genelde çözenler şişlideki merkezlerine giderek çözüyorlarmış. O şekilde paralarını çok kurtaran var. İstanbul’daysanız ve açıksa bi şansınızı deneyin derim.

Genelde çözenler şişlideki merkezlerine giderek çözüyorlarmış. O şekilde paralarını çok kurtaran var. İstanbul’daysanız ve açıksa bi şansınızı deneyin derim.
Hayır maalesef ben Kocaeli'deyim ve korona dolayısıyla gidemiyorum. Ama yine de gitmek zorunda değilim paramın iadesi benim en büyük hakkım.

Hayır maalesef ben Kocaeli'deyim ve korona dolayısıyla gidemiyorum. Ama yine de gitmek zorunda değilim paramın iadesi benim en büyük hakkım.
Elbetteki haklısınız, yaşadığınız şeyi haketmiyorsunuz ben de tv almadan önce araştırmıştım güven vermeyen yazıları, videoları görünce güvenli olduğu için daha fazlaya da olsa amazondan almıştım. Süreci de buradan biliyorum.
Genelde paralarını kurtaranlar bu şekilde kurtarmışlar. Umarım mecbur kalmazsınız ama durum bu.

Elbetteki haklısınız, yaşadığınız şeyi haketmiyorsunuz ama ben de tv almadan önce araştırmıştım güven vermeyen yazıları, videoları görünce amazondan almıştım.
Genelde paralarını kurtaranlar bu şekilde kurtarmışlar. Umarım mecbur kalmazsınız ama durum bu.
evet çok haklısınız. Biz senelerce alışveriş yaptık İstanbul Bilişim'den ama bir iki sene içerisinde çok değişmiş. Araştırma gereği duymamıştım tanıdığımız firma diye bu yüzden.

Kaç gün geçti para iadesi talebiniz?
16 sinda siparişi verdim urun kargoya verilmeden 18 inde iptal gerceklesti. 20 güne yakın bir zaman geçti. Biz başka bir yerden telefon aldık fakat istanbul bilişim in bize iade edeceği paraya güvenmiştik. Şimdi ödeme zamanı geldi.

Aralık ayında bulaşık makinesi alıp aynı şekilde iptal eden biri malesef hala iade alamadı. Hukuki süreci başlattı ama para şuan ellerinde sonuçta

İstanbul bilişimden bir şey alınmaz bunu bilir bunu söylerim umarım paranızı alabilirsiniz
Paramı alacağım. Ama ne zaman alacağım orası muamma. İşlerimiz kötü olduğu için avukatlarımızı işin içine sokmuyoruz şimdilik. Ama bu gidişle başka çaremiz kalmayacak.

Moral bozmak istemem ama adamlar batmış kaç aydır millet mağdur. Aylardır parasını iade alamayanlar ve ürünü teslim almayanlar dolu şikayet var.

Paramı alacağım. Ama ne zaman alacağım orası muamma. İşlerimiz kötü olduğu için avukatlarımızı işin içine sokmuyoruz şimdilik. Ama bu gidişle başka çaremiz kalmayacak.
Bizde 3700tllik telefon almıştık neredeyse 1 sene olacaktı ödediler paramızı. Türlü türlü uğraşlarla ödediler.eşim halletti bi yerlere başvurdu bankayla uğraştı vs 2 gün içinde ödendi iş ciddiye binince. Neler yaptığını öğrenip yazayım size mutlaka geri alamazsınız yoksa paranızı. Bizde çok uğraştık en son eşim neler yaptıysa öyle verdiler çünkü

Bizde 3700tllik telefon almıştık neredeyse 1 sene olacaktı ödediler paramızı. Türlü türlü uğraşlarla ödediler.eşim halletti bi yerlere başvurdu bankayla uğraştı vs 2 gün içinde ödendi iş ciddiye binince. Neler yaptığını öğrenip yazayım size mutlaka geri alamazsınız yoksa paranızı. Bizde çok uğraştık en son eşim neler yaptıysa öyle verdiler çünkü
Ya inan sorup yazarsan çok sevinirim. İşi büyütmek çok kolay. Gazeteci tanıdıklarıma yazarım, avukatlarıma söylerim ama şu krizde inanın o paranın aciliyeti bile çok önemli.

Moral bozmak istemem ama adamlar batmış kaç aydır millet mağdur. Aylardır parasını iade alamayanlar ve ürünü teslim almayanlar dolu şikayet var.
evet. biliyorum. Paramı bir şekilde alırım ama önemli olan aciliyeti. Ben onu hukuken, yasal yollardan zaten alacağım.

Back