istanbul beylikdüzünde doktor öneriniz varmı?

terelelli83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
146
3
26
İstanbul
arkadaşlar merhaba,
beylikdüzünde veya yakınında doktor öneriniz varmı?
hamileliğin başlangıcından doğuma kadar değiştieme gereği duymayacagım ama çokda pahalı olmayan sskmdan faydalanbılecegım,açıklamayı seven,benim gibi pimpirikli birini rahatlataabılecek iyi bir doktor arıyoruz bayan erkek farketmez ? varmıdır bildiğiniz?
teşekkürederim

Tatlim ben beylikduzu Kolan ( beykent)da Fatma hanım a gittim.tatil oncesi gitmiştim cok ilgili ve tatli bir bayan. Simdi tatildeyim dönüşte gebelik takibini Fatma hanımla devam etmeyi düşünüyorum . Muayene ucreti sgkli çalisan 25 tl.Hastane bence temiz.

Son düzenleme:
bende medilife da selda hanıma gidiyorum.ama şuan doğum izninde olması lazım eylülde gelecek.çok memnunum tavsiye ederim

cnm ben sana medilife hastanesini öneririm dr.sanem hanım ablam orda doğum yaptı hastahane çok güzel doktor zaten mükemmeldi o kadar tatlı bir kadın ki hemde ablam epidural doğum yaptı prensesler gibi doğurdu hiç ağrı sancı çekmeden hemde normal doğumla şimdi bende bebek düşünüyorum ama adapazarında oturuyorum eğer orda olsaydım hiç doktor aramadan ona giderdim hatta bazen düşünüyorum sırf doğum için orayamı gelsem diye :)

Sizin onerinizle randevu aldım şimdi sanem hanim neredeyse hep dolu, ben medicana ya gidiyordum ama daha ilk testler için 900 gb Fıyat verince doktor değiştirmeye karar verdim nedense doktoruma guvenemedim bir türlü, umarım sanem hanim dediğiniz gb bana da güven verir o zaman size duaciyim bilesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…