istanbul beylikdüzü medilife hastanesi dogum yapanlar

Didem Ayaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
11
3
1
33
Arkadaslar Merhaba ben yeni üye oldum. Medilife burcu betul kazdal da doğum yapan varmı nasıl bir doktor. Şimdiden cevaplarınız için tskr ederim :)

Arkadaslar Merhaba ben yeni üye oldum. Medilife burcu betul kazdal da doğum yapan varmı nasıl bir doktor. Şimdiden cevaplarınız için tskr ederim :)

Merhaba bende Burcu Hanım ın hastasıyım doğuma iki haftam kaldı. Şu ana kadar ilgisinden ve desteğinden gayet memnunum.
Öncesinde ilk üç ay Medicana international hastanesinde başka bir doktora gidiyordum benimki tüp bebek olduğu için ilk operasyonu yapan doktorda devam etmek daha iyi diye düşünüyordum fakat gebeliğim onaylandığından itibaren bana sezaryen dışında bir seçenek sunmadığı için doktorumu bıraktım. Sonra bende burdan ve çevremden yaptığım araştırmalar sonucunda Medilife ın tüm kadın doğum doktorlarının alanında başarılı olduğunu öğrendim ve çok güzel yorumlar aldım Burcu Hanım û seçmem deki etken ise oda tüp bebek tedavisi yapan bir hekimdi o nedenle bilgisi ve donanımı benim durumum için daha uygun geldi. İlk randevumuzda kendisine ilk üç ay çok rahat bir gebelik geçirdiğim halde doktorumun bana hiç normal doğum şansı vermediğini oyüzden kendisini tercih ettiğimi söyledim. Tıpkı düşündüğüm gibi kendisi de beni onayladı hatta 45 yaşında bir tüp bebek hastasının bile sorunsuz bşr gebelik döneminden sonra normal doğurabildiğini bunun metabolizmam uygunsa tamamen benim elimde olduğunu belirtti. Şimdi iki haftam kaldı geçen hafta çatı muayenesi yapıldı ve bebek pozisyonunda ve doğum anında bir sorun olmadıkça gayet rahat normal doğum yapabileceğimi belirtti. Ayrıca Ramazan bayramında dişimde çürükten dolayı çok ağrım oldu ve çektirmek zorunda kaldım kendisi yurtdışında tatilde olmasına ragmen mesajıma hemen döndü ve beni hastanede Ahmet Bey e yönlendirdi. Orda bilgilerim olduğu için sadece diş çekimi için onaya ihtiyacım vardı ve Ahmet Bey muayene ücreti dahi almadan bilgilerimi kontrol edip gerekli onayı yazdı. Bende gidip hemen dişimi çektirdim aynı şekilde diş bölümünden de çok memnun kaldım o halde dişim çekildi ve anestezi iki saat sonra geçmesine rağmen antibiyotik yada ağrı kesici hiçbirşey almadan gayet rahat iyileştim.
Kusura bakmayın biraz uzatmış olabilirim ama gerçekten hem hastane hem doktorlar hemde personelden gayet memnunum.

Zor bir dönemdi çok doktor gezdim ama değdi. Bilin istedim gerçekten profesyonel ve ilgili bir ekip var hastanede ayrıca ben doğum yataklı katıda gezdim gayet temiz doğuranlarla konuştum hepsi çok memnun. Yani gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz

Geçen hafta 10 aylık bebeğimi götürdüm boğaz enfeksiyonu olmuş doktorun ağzından kelime alamıyorsunuz, hiç ilgili değil ilaç verdi kaç gün kullanılacağını söylemiyor hemşirelere yönlendiriyo arkadaşlar söyleyecek diyor, ozaman senin orada işin ne? Hemşire şurubu elimize tutturdu için dedi zaten çocuk ateşli elimiz ayağımıza dolaşmış iyice gerdiler bizi, kesinlikle bebek dostu bir hastane değil tavsiye etmiyorum.

Cnm 19 eylulde beylikduzu subesinde burcu hanimda doğumumu yaptim cok temiz iyi bir hastane ve cok ilgililer ozellikle normal dogum taraftari olması cok iyi.

Cnm 19 eylulde beylikduzu subesinde burcu hanimda doğumumu yaptim cok temiz iyi bir hastane ve cok ilgililer ozellikle normal dogum taraftari olması cok iyi.
Bende aynur hanıma gidiyorum oda çok ilgili ama doğum odaları doğumhane nasıl hiç bi fikrim yok temizliği falan nasıl şubatta doğumum

Dogumhanede tek oluyorsun.sancini odanda cekiyorsun dogum olacagi zaman dogumhaneye goturuyorlar.o sanciyla cokta temizligine bakamadim zaten dogumhaneye gottikten 10 dk sonra cikiyorsun.dogumhaneye dikkat edemedim ama odalari tuvaletleri cok temiz. Bu arada doguma benim esimde girdi inan cok destek oluyor insana

Dogumhanede tek oluyorsun.sancini odanda cekiyorsun dogum olacagi zaman dogumhaneye goturuyorlar.o sanciyla cokta temizligine bakamadim zaten dogumhaneye gottikten 10 dk sonra cikiyorsun.dogumhaneye dikkat edemedim ama odalari tuvaletleri cok temiz. Bu arada doguma benim esimde girdi inan cok destek oluyor insana
Anladım canım odayken yanina akrabaların falan gire biliyo mu?

Evet cnm girebiliyorlar hatta rahatsiz olursan senin cikin demene bile gerek yok hemsire kontrole geldimi herkesi dışarı cikartiyor ona soylersen hastamiz artık yalnız kalmali disari cikin diyor. Yaninda ailen olunca muhabbet falan ederken zaman geciyor.

Çok sağol canım ya bugün deli gibi hastanenin odalarını araştırdım da bisey anlamadım.peki ücret de falan yardımcı oluyorlar mi yoksa sabit mi fiyat

Esine zaten dogum yaptigin kismi gostermiyorlar omuzunun yaninda duruyor cok destek oluyor insana bide fotograf makinesi gotur dogumhanede direk kordonu bile kesmeden foto cekiyorlar cok guzel bi an ilk bebek mi

Hastene odalarini gormek istediğinde gosteriyorlar zaten. Fiyat sabit normal 750 tl sezeryan 1500 tl. Cok olmadin merak etme bende boyle arastirirdim hep sormak istediğin birsey varsa sorabilirsin

Hastene odalarini gormek istediğinde gosteriyorlar zaten. Fiyat sabit normal 750 tl sezeryan 1500 tl. Cok olmadin merak etme bende boyle arastirirdim hep sormak istediğin birsey varsa sorabilirsin
Sağol canım doğum çantasına ekstra bisey koydun mu bilinenlerin disinda

Hayir koymadim yalniz 1 tane pijama takimi yetmiyor bide dogumhanede giydirmeleri icin gecelik koyarsan daha rahat edersin odana gecince giyersin pijamalarini

Back
X