- 19 Temmuz 2016
- 11
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi Didem Ayaz
Arkadaslar Merhaba ben yeni üye oldum. Medilife burcu betul kazdal da doğum yapan varmı nasıl bir doktor. Şimdiden cevaplarınız için tskr ederim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar Merhaba ben yeni üye oldum. Medilife burcu betul kazdal da doğum yapan varmı nasıl bir doktor. Şimdiden cevaplarınız için tskr ederim :)
Bende aynur hanıma gidiyorum oda çok ilgili ama doğum odaları doğumhane nasıl hiç bi fikrim yok temizliği falan nasıl şubatta doğumumCnm 19 eylulde beylikduzu subesinde burcu hanimda doğumumu yaptim cok temiz iyi bir hastane ve cok ilgililer ozellikle normal dogum taraftari olması cok iyi.
Anladım canım odayken yanina akrabaların falan gire biliyo mu?Dogumhanede tek oluyorsun.sancini odanda cekiyorsun dogum olacagi zaman dogumhaneye goturuyorlar.o sanciyla cokta temizligine bakamadim zaten dogumhaneye gottikten 10 dk sonra cikiyorsun.dogumhaneye dikkat edemedim ama odalari tuvaletleri cok temiz. Bu arada doguma benim esimde girdi inan cok destek oluyor insana
Odadayken ben eşimin doğuma girip girmemesi konusunda tereddutluyum ya esim çok panik yaparAnladım canım odayken yanina akrabaların falan gire biliyo mu?
Sağol canım doğum çantasına ekstra bisey koydun mu bilinenlerin disindaHastene odalarini gormek istediğinde gosteriyorlar zaten. Fiyat sabit normal 750 tl sezeryan 1500 tl. Cok olmadin merak etme bende boyle arastirirdim hep sormak istediğin birsey varsa sorabilirsin