Istanbul! Bekle geliyoruz (İnşallah)

Canisi25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
32
-2
86
Hollanda
Selam arkadaslar,

Mart ayinda esimle istanbula gelecegiz insallah. Ikimizde istanbulun yabancisiyiz ve hic gitmedik. Nereleri tavsiye edersiniz? Aklimizda bulunmasi gerek seyler varmi? Yabanci olunce hersey yeni geliyor gozumuze. Hatta biraz urkuyoruz ne yalan soyleyim.
fikirlerinizi bekliyorum hoscakalin.

Beyoğlu....:asigim:
Meyhaneleri harika!
Ayyy özledim ben de..:kedi:

kız kulesi,boğaz turu,topkapı sarayı ve camiler başlıca gezmeniz gereken yerler bi istabullu olarak tavsiye ederim zemuszemus

Istanbulami gidiyorsunuz:çok üzgünüm:

Yaw yazilirmi kardesim böyle ulu ortada, gidebilen var gidemeyen varsenağlama

Özledim be cok özledim....ah gurbet ah:a015:

Allah yolunuzu acik etsin canim....iyi vakit gecireceginiz bir sürü yerler var.

Kumkapıya gidin ama cüzdana sahip çıkın dansözdü, kemancıydı, çiçekçi kızdı derken kuruşsuz çıkmayın oralardan.. :)

mutlaka yeşilköy sahilinde bir yürüyüş yapın röneparkta oturup bir çay için..

istiklal caddesine mutlaka gidin ama kapkaççılardan ve tinercilerden korunmak için tedbirinizi alın
çok ara sokaklara girip çıkmayın başka şeylerle karşılaşabilirsiniz Mazallah:)

Eminönüne tahtakaleye mısır çarşısına gidip eşe dosta akrabalara kendinize hediyeler alın ucuza

galata Köprüsüne gidip balık ekmek- bira ikilisini tadın 5 ytlye:)

Bebeğe uğrayın Abbasdan harika bir waffle yiyin

Ortaköye gidin tepeleme harika kumpirlerden tadın, el işi çarşısından otantik ve değişik takılar aksesurlar alın..

genel hatlarıyla ıstanbul rüya gibi bir şehir
korkmanıza endişe etmenize gerek yok
sadece cüzdanlarınıza iyi sahip çıkın
çok geç saatlerde dışarda olmayın
ve taksicilere buranın yabancısı olduğunuzu çaktırmayın aklinialirimsmile

Kizlar biraz bunalimdayim. bayadir cocuk ozlemimiz var 2. asilma oldu ve 10 gun sonra belli olacak. Morelim baya bozuk oldugu icin esin istanbula gidelim mi diye sordu?

istanbul kafa dağıtabiliceğin moral toplayabileceğin büyülü bir şehir

geçtinmi boğazın karşısına aldınmı eline çayını kahveni, bide sevdiceğin yanındaysa

insanda ne dert kalıyor , ne tasa :içelim:

topkapı sarayı
ayasofta müzesi
yere batan sarnıçı
dolmabahçe sarayı
bu 4 de birbirine yakın yerler,buraları gezmeden olmaz.
eminönü,taksim,yıldız parkı,kız kulesi,ortaköy kumpiri harika,kapalı çarşı.

eşimde bende istanbulluyuz,ikimizinde aileleri istanbuldalar.
eşimin işi gereği ankaradayız.istanbul güzel,baş döndüren,yorucu bi okadarda ürkütücü bi şehir.kalabalığı seni sıkabilir,trafiği çıldırtır.istanbul gezilesi,görülesi bir şehir.en üstte yazdığım turistlik yerleri mutlaka gezmeni tavsiye ederim.istanbula gelipte buraları gezmeden dönülmez.

Kizlar biraz bunalimdayim. bayadir cocuk ozlemimiz var 2. asilma oldu ve 10 gun sonra belli olacak. Morelim baya bozuk oldugu icin esin istanbula gidelim mi diye sordu?

cnm umarım en kısa zamanda bebişini kuçaklarsın.yaa hamileysen bu yolculuk biraz riskli olabilir,iyi bi seçim olmayabilir.daha sakın ve size daha yakın bir yer tercih edebilirsiniz.

Sutlu gafye zaten hafta ya yi bekleyip oyle ayarlayacagiz tarihi. eger olmazsa subat ay bozunca yine haftaneye gitmem gerekecek onun icin mart olur mu bilmiyorum. Dua ediyorum olsun diye o zaman bir sevicle giderim.

herkes avrupa yakasından yerler önermiş...ben de anadoludan önereyim...bağdat caddesine gidin..ordan cadde bostan sahiline gidin...ordan bostancı ...bostancıdan adalar..ah ah...ben de gitmek isterdim..bu arada umarım bebeğinize sağlıcakla kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…