• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbul başkent hastanesi

Sudem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2007
158
1
96
Erzurum
6 aylık oğlumu İstanbul Başkent hastanesine kalp ameliyat için götüreceğim hastane hakkında bir bilgisi olan varsa lütfen benimle paylaşsın nasıl bir hastane oradan hizmet aldınız mı ? kafam çok karışık fisfisfis

6 aylık oğlumu İstanbul Başkent hastanesine kalp ameliyat için götüreceğim hastane hakkında bir bilgisi olan varsa lütfen benimle paylaşsın nasıl bir hastane oradan hizmet aldınız mı ? kafam çok karışık fisfisfis

Geçmiş olsun.benimde bebeğim 6 aylik 2 ay sonra ameliyat olacak.umarim oğlunuz sağliğina kavuşmuştur.neler yaşadiniz?paylaşirsaniz memnun olurum.

Rabbim kolaylık versin zor bir süreç ama türkiyede kalp doktorları çok başarılı ben oğlumu ameliyat ettirdim 2 yıl oldu bile zor günler geçirdik ameliyatı olana kadar sonrası su gibi akıp geçti inanın ne kadar küçükse o kadar çabuk iyileşiyorlar yürek dayanmıyor bebek oldukları için ama bebek olmaları ameliyatı daha çabuk atlatmalarını sağlıyor yaşayınca görürsünüz ameliyatı nerede yaptıracaksınız bilmiyorum ama kalp konusunda yurdumuz çok iyi durumda cerrahlarımız çok başarılı sabırla hareket edin sonu mutlaka iyi olacak geçmiş olsun :)

Benim 3 aylık kızım fallot tetrolojisi hastası, başkentte doğum yaptım ve takiplerini orada yaptırmayı düşünüyoruz deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Umarım ameliyatınız en iyi şekilde geçer, sabır diliyorum.

İstanbul Başkent Hastanesi'nde bebişleri pediatrik kalp ameliyatı olan varsa paylaşımlarını aktabilirler mi? Konuya iilişkin bilgi ve tecrübesi olanlar paylaşımda buşunsun lütfen!

Back