ilgilenen arkadaşlar varsa özelden de ulaşabilirler bana ...
mayıs sonuna kadar işe başlamam lazım ...kendi evimde bakabilirse daha iyi olur....
ama kendi evi de olur...polis memuruyum çalışma saatlerim bazen değişebiliyor nadir de olsa ...hafta sonu 1 günde yarım gün gibi çalışıyorum....daha önce çocuk bakmış olması da benim için avantaj....ayrıntıları görüşürüz...ücret 450_500 tl civarı..yaşı .büyük çocukları olabilir....
merhaba ben bişi söylemek istiyorum tabi beni ilgilendirmez ama verdiğiniz ücret bence az 700 den aşağı çocuk bakan duymadım ben istanbuldaki çevremden
merhaba ben bişi söylemek istiyorum tabi beni ilgilendirmez ama verdiğiniz ücret bence az 700 den aşağı çocuk bakan duymadım ben istanbuldaki çevremden
benim sitemde çok çalışan bayan var 400 tl baktıran bile var ....o kadar çokki 700lr versem bakıcıyı şirketten bulurum.....villalarda bebek kreşi var tamgün 400tl....
merhaba ben lafınıza karşı yazıyorum başak şehirdede olsa gerçek bir bakıcı bulamazsınız. 400 e sadece normal bir bayan bulabilirsiniz eğitimini almış olanı bulamazsınız çünki ben çocuk gelişimi mezunuyum ve danışmanlıklarda da kaydım var ve en düşük maaaş 1200 tl bundan aşağı en fazla 1000 tl bulursunuz oda bu şekil ilan vererek danışmanlık şirketlerinden bulmanız imkansızında ötesinde bunu bilmenizi istedim iyiakşamlar
konuyu açtığıma pişman ettiniz ve ben zaten şirketten aramıyorum çocuğumdan ayrılma sürecinde yaşadığım sıkıntıyı bu tarz cümlelerle daha da arttırıyorsunuz ben bakıcımı buldum lütfen yapıcı ılımlı şeyler yazın ben yorum yapın diye yazmadım konu içeriğini iyi okuyun....en az ben de sizin gibi biliyorum fiyatları...BEN ŞİRKETTEN DEĞİL BU İŞTE TECRÜBESİ OLAN BAKICI BAYAN ARIYORDUM VE BULDUM FORMU BU TARZ CÜMLELERLE DOLDURMAYIIZ.............