İstanbul Balmumcu Buluşması

13.00 banada uyar çünkü istanbulun bir ucundan hatta son ilçesinden katılacağım yarışmaya :)),birde bunun dönüşü var ,çok geç olursa dönüşümde zorlaşır ..geç katılacaklar sonradan gelir geçen seferki gibi ..azo biz alışkınız canım assolist edana :))

elmalıcım biraz gec oldu kusura bakma cnm sedayla bende buluşup gelcez listeye bizide ekle tatlım seda uludağ sevinç sever olarak hee bide çocuksuz gelcez çocuksuz kabul edermisiniz :pP metrobüsle zincirlikuyu durağında indikten sonra tekrar bi vesaite binmemiz gerekiyomu yürüme mesafesindemi

elmalıcım biraz gec oldu kusura bakma cnm ama sedayla bende buluşup gelcez seda uludağ sevinç sever olarak ekle cnm hee bide çocuksuz gelcez kabul edersiniz dimi::p metrobüsle zincirlikuyu duragında indikten sonra bi vesaite binmek gerekiyormu yürüme mesafesindemi

13.00 banada uyar çünkü istanbulun bir ucundan hatta son ilçesinden katılacağım yarışmaya :)),birde bunun dönüşü var ,çok geç olursa dönüşümde zorlaşır ..geç katılacaklar sonradan gelir geçen seferki gibi ..azo biz alışkınız canım assolist edana :))

kaydirigubbakcemile3:eek:

mysevercim senin ve sedanın gelmesinede çok sevindim..
eee geçenkiler hep olacak sanki dimi?

turtacım son durum nedir?
bi liste yaparmısın tekrar görelim..

elmalıcım biraz gec oldu kusura bakma cnm ama sedayla bende buluşup gelcez seda uludağ sevinç sever olarak ekle cnm hee bide çocuksuz gelcez kabul edersiniz dimi::p metrobüsle zincirlikuyu duragında indikten sonra bi vesaite binmek gerekiyormu yürüme mesafesindemi

Ekledim sizi de canlarım :)
Aslında metrobüsten sonra yürüme mesafesi ama kişiden kişiye değişir yürüme mesafesi durumu. Minibüse binip indi bindi yapın isterseniz...

Bu arada son durum şööyle:
1. Azo
2. Andina
3. Lelal
4. Julianne
5. Eylül
6. Seda
7. Mysever
8. Remedios
9. Derinxby
10. Elmalı Turta

inş.bi aksilik çıkmazda hepimiz geliriz.
çok güzel bir gün olacak:)
keşke bütün kasım anneleri gelebilse..

mysevercim hazır duruyu getirmiyosun , batuya beraber bakarız artık dimi kaydirigubbakcemile3

bi başıma peşinde koşturmak zor olacak ne de olsa kaydirigubbakcemile3

mysevercim hazır duruyu getirmiyosun , batuya beraber bakarız artık dimi kaydirigubbakcemile3

bi başıma peşinde koşturmak zor olacak ne de olsa kaydirigubbakcemile3

Kızlar yarın büyük gün , ben hala nasıl geleceğimi bilmiyorum ama bi şekilde gelicem : ))))

Elmalım son listeyi bi daha yayınlasana tatlım...

Kızlar dün gidip siparişleri ve isim listesini verdim. Pasta yerine tiramisu önermiştim ama artık yapılmıyormuş. Kestaneli pastayı tavsiye ettiler ben de herkesin seveceğini düşünerek okeyledim.

Şimdi menümüz şöyle:
Peynirli su böreği
Mini pizza
Un kurabiyesi
Tatlı tuzlu kurabiye
Kestaneli pasta

Doyurucu olacağını düşünüyorum. Daha ekstra bir şey isteyen olursa ayrıca alırız artık. Bu menü ile içecekler dahil kişi başı 8-10 lira arası bir şey tutacak. Bu arada Andiş'İm patates kızartması yokmuş kuzucum :KK43:

Son liste de şöyle:

1. Azo
2. Andina
3. Lelal
4. Julianne
5. Eylül
6. Seda
7. Mysever
8. Remedios
9. Derinxby
10. Elmalı Turta

Walla yarın yoklama yapıcam, gelmeyen olursa :eek:klava:
Yine son anda gelmek isteyen olursa bana yarın öğlene kadar haber versin, ismini kapıya bıraktırayım...

ooohhh menüde süpermiş:)
zaten 1,5 kilo almışım:KK43:
sat anasını boşveeeeeeerrrr.
bende çok heyecanlıyım yarın için..
kızlar çocuklara oyuncak getirmeyi unutmayın.
sıkılırlarsa bize rahat vermezler valla..

bizi eşim bırakacak.yolumun üstünde olanlardan alabilirim kızlar..
piroşum sen neden gelmiyosun?
seni alabiliriz gelmek istersen..

elmalım bakırköyden m biliyorsun gerçi telde de söyledim , ben bir şekilde geleceğim bakalım artık : )))

patatesleri de evde kızartıp getiririm kendim napim :p

piroş niye gelmiyosun kızzz:KK43:( elmalıcım bişey sorcaktım ben oraya bebek arabası girebilirmi sence? arada koyardık bizimkileri nereye oturcak bu sıpalar:))

X