İSTANBUL AYŞEKADIN EVE YARDIMCI

Nesteren2014

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
4
0
46
İstanbul Ayşekadın da oturuyorum. 2. çocuğum doğacağı için ev işleri ile ilgilenecek düzenli olarak hafta içi 08:30 15:00 arası (bu saatler tam belli olmadığından yüzyüze iken konuşulur)gelecek temizlik ütü yemek vb ev işlerinde yardımcı işini iyi yapan, referans verebilecek eli çabuk, sessiz, yol problemi olmayan, güvenilir,sağlık problemi olmayan, sigara içmeyen titiz birini arıyorum. Ciddi ilgilenen arkadaşların talep ettikleri aylık ücreti belirterek iletişim bilgilerini nesrin.ozcan1@ mail adresine mail atabilirler.

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

İSTANBUL HALKALI VE ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR ... AYRICA EV TAŞINIRKEN TOPLAMADA YERLEŞTİRMEDE yapılır 0539 347 06 21 ACİLLLL HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM

Istanbul anadolu yakasinda oturuyorum haftada bir gün yada 15 günde bir gün is arıyorum kadıköy Ümraniye Üsküdar Bostancı maltepe çevresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…