Evett hatunlarım bu sayfayı niye açtım?
Istanbul avrupa yakasına taşındım ve burda hiç arkadaşım yokkkkk bütün gün evde pinekliyorum ee kimseyi tanımadığım için işte bulamıyorumm anlayacağınız çok sıkıldım bunalıma girmeme az kaldı hissediyorum :))
arkadaş olalım buluşalım görüşelim kaynaşalım birlikte güzel vakitler geçirelim istiyorum veeeeeee
hepinizi bekliyorum
Olma mıı neresi avrupa yakasının
Kagithane sirintepe senin.:)))
Küçükçekmece ama Mecidiyeköyde çalışıyorum
Yapma yaaww ne is yapiyosun
Özel bi şirkette iletişim uzmanıyım, sen ?
Ben cal?sm?yorum yAa Is ar?yorum
Evett hatunlarım bu sayfayı niye açtım?
Istanbul avrupa yakasına taşındım ve burda hiç arkadaşım yokkkkk bütün gün evde pinekliyorum ee kimseyi tanımadığım için işte bulamıyorumm anlayacağınız çok sıkıldım bunalıma girmeme az kaldı hissediyorum :))
arkadaş olalım buluşalım görüşelim kaynaşalım birlikte güzel vakitler geçirelim istiyorum veeeeeee
hepinizi bekliyorum
Ne okudun canım mesleğin nedir ?
Ewet bende 7 ay önce istanbula evlendim. Bende bahçeşehirde oturuyorum , ama ortak bi moktada buluşabiliriz.
Lise bitirdim cocuk gelisimi bolumu tatlim ama evlendikten sonra buraya gelince bide tanidik olmayinca issiz kaldim boyle
Aslında lise mezunu da alan yerler var kariyer sitelerinden baktın mı iş ilanlarına
Bakmam mi cok bakgim ama hepsinin tatili hafta ici:))
Oooo hem iş olsun hem güzel olsun hem hafta sonu olsun hem parası iyi olsun İstanbul da çok zor canım
Eee nabicaan herkesin bi dilegi var iste:))
Saolasin canim hep benden konustuk birazda senden konusalim de bakalim ne yapiyosun ne ediyosun:)Hakkında hayırlısı canım benım de aklımda olsun rastlarsam bilgi veririm
Saolasin canim hep benden konustuk birazda senden konusalim de bakalim ne yapiyosun ne ediyosun:)
Çalışıyorum çalışıyorum çalışıyorum :44: biraz yoğunuz bu aralar. Onun dışında nişanım var haziranda işte onun telaşı başka da bişey yok :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?