istanbul avrupa yakasındaki hatunlarımm bekliyorummmm

evet canım fena olmasaydı iyiydi ama ne olsun bize de bu çıktı bahtımıza bazen kulak asmamak lazım diye düşünüyorum ama zaman zaman zor olmuyor değil hele birde dün sabah kalktığımda masada oturmuş kocama benim ne kadar dağınık olduğumu falan dedikodumu yaparken yakalamam beni epey gerdi sabah sabah ağlama nöbeti geçirdim odamda yanlız başıma kocam beni anlıyor olmasa bu evlilik çoktan bitmişti sanırım :(

Istedigin kadar kulak asma yine biyerden patliyosun ve psikolojik olarak ister istemez etkileniyosun

merhaba bayanlar bende avrupa yakasında oturuyorum bahcesehire yakın esenketteyim.8 ay falan oldu tasınalı. insallah güzel arkadaslıklar kurursunuz niyemi oyle diyorum kac kez oldu burdan boyle arkadasım yok arkadas arıyorum diyen bayan arkadaslarla gorustuk tansıtık ama yine tanıstıktan sonra herkes birbirinden bekliyor hatta yuruten taraf ta ilk adımı atan taraf oluyor karsı tarafın cok cevresi arkadası var sanki yanlızlıktan patlıycam deniyor ama arkadas buluncada herkes ustune duseni yapmıyor

Back