- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 42
- Konu Sahibi gxixdacxix elif
-
maşallah canım .inş yaşamazsın iyi bir insan benim şansızlığım ve ben çok hassasım belki.inş tez zamanda bende tadarım tekrar haftaya asiye hanıma randevu aldım bende7+5. çok geçmiş olsun sana. Allah tez zamanda şifanı verir inşaallah.. dediğim gibi ben daha kötü bir şey yaşamadım Derya hanımda. inşallah da yşamam
Merhaba arkadaşlar..
İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum ve bir bebeğimi karnımdayken kaybettim..bu süreçte doktroumdan memnun kalmadım..
Bu tarafta iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum, bana yardımcı olur musunuz? Tavsiye edebileceğiniz isimler var mı?
(Not: Bahçelievler-Şirinevler civarında oturuyorum..)
herkese iyi günler..
merhaba,Acibadem maslak hastanesi prof dr ibrahim bildirici. Bir arastirin derim gozum kapali tavsiye ediyorum.
merhaba,
bende hamileyim, ikiz olduğu için perinatalog arıyordum, İbrahim bildiriciye gitmeye karar verdim, yarın bir sıkıntı olmazsa gideceğim, siz onun hastası mısınız, biraz bilgi verebilir misiniz
çok teşekkürler, cumartesi gittim , çok detaylı bilgi verdi, iyi ki gitmişim dedimEvet ibrahim beyin hastasiyim ben cok memnunum. Ogrenmek istediginiz ne varsa sorabilirsiniz
çok teşekkürler, cumartesi gittim , çok detaylı bilgi verdi, iyi ki gitmişim dedim
Evet Ibrahim bey cok iyidir bende cok memnunum. Sevindim senin adina canim.
Ssk için ücreti ne kadar acaba arkadaşım?
Çok duydum İbrahim bey için hep iyi yorumlar geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?