İstanbul Avrupa yakasında meme büyütme yaptırmak istiyorum doktor öneriniz var mı?

Denizsntrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
2
0
1
33
Merhaba arkadaşlar 28 yaşındayım doğum sonrası sütümde kesilince göğüslerim tamamen küçüldü Meme büyütme yaptırmak istiyorum önerebileceğiniz hem fiyat konusunda uygun hemde cerrahisi iyi olan doktor öneriniz var mı?

Bende bunun icin konu acacaktım daha ben de merak ediyorum kızlar bi cevap alalım 😂😂

Bende yakın zamanda ameliyat olmak istiyorum fakat hangi doktor ona karar veremedim. Dr. Defne Erkara hakkında bişeyler bilen veya ameliyat yaptırmış olan var mı? Gecen sene pahalı diye yaptırmamıştım ama bu sene artık ne kadarsa yaptırmak istiyorum.

Bende yakın zamanda ameliyat olmak istiyorum fakat hangi doktor ona karar veremedim. Dr. Defne Erkara hakkında bişeyler bilen veya ameliyat yaptırmış olan var mı? Gecen sene pahalı diye yaptırmamıştım ama bu sene artık ne kadarsa yaptırmak istiyorum.

Forumun arama yerine doktorun ismini yazıp hakkında yazılan yorumları ve ameliyat olmuş üyelerin tecrübesini okuyabilirsiniz 😊

Arkadaşım 18 ocakta, ben 21 şubatta Aykut GÖK e meme büyütme yaptırıp memnun kaldık. İstanbul/ Avrupa yakasında.

Bende defne hanıma yaptırmayı dusunuyorm hakkında arastırma yaptım bana 14 bın dedı yenı sorudm sıze gecen sene kaç demostı

Merhaba arkadaşlar 28 yaşındayım doğum sonrası sütümde kesilince göğüslerim tamamen küçüldü Meme büyütme yaptırmak istiyorum önerebileceğiniz hem fiyat konusunda uygun hemde cerrahisi iyi olan doktor öneriniz var mı?
Este aura estetik kesinlikle ben cok menmunum bilgin olsun sitesinde whatsapptan diledigin zaman soru ve fiyat bilgisi veriyorlar işin ehline birakmak lazim

Back
X