Lazer Epilasyon Istanbul avrupa yakasında lazer epilasyon tavsiye

sweetday

Kübram ve Feyzam
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
455
Puanlar
123
Yer
İstanbul
Arkadaşlar İstanbul Avrupa Yakasında lazer epilasyon yaptırabileceğim bir yer varmı?
Daha önceki konulara baktım çoğu eski tarihli konular ve çok fazla mesajlar var
Eğer yaptıran varsa tavsiye edebileceği bir yer varmı fiyatları nasıl bilgilendirirseniz sevinirim.

canım ben akmerkezin karşısında etilerde bionep e gidiyorum 3 seans gittim memnunum...

Ben bakırköy'de ......clean başlayacağım fiyat 2.000 tl tüm vücut güler yüzlü bir ekip.

Bionepe ne kadara gidiyorsun? Ben de oraya gitmek istiyorum ama hangi cihazla yapıyorlar ve nasıl önerir misin?

teşekkür ederim kızlar avcılarda epiform diye bir yer duydum orayı araştıracağım eğer memnun kalırsam sizi de bilgilendiririm :)

bakırköyde lazerline var. mükemmel bi ekip. zaten her pazar emel acarın programında çıkıyor. meşhur bi yer. fiyatlar da makul

beylikdüzünde medilife hastanesinde başladım ilk seansım iyi geçti neticeyi çok merak ediyorum :)

canım ben bakırkoy meydanda gıttım bır yere 2 bucuk dedı ıyı yapıyorlardı. ama bıraktım orayı sımdı bahcelıevlerde metroportun orda gıdıyorum bugun ılk gıttım cok can acımıyor majesık ıcıp gıttım tum vucudu 1bucuk dıyorlar ve cok tatlıı bayanlar uzman kısıler. cıhaz olarakta su soguk hava uflemelılerden DrEstehouse.com : Lazer Epilasyon buda sıtesı bak ıstersen

canım ben bakırkoy meydanda gıttım bır yere 2 bucuk dedı ıyı yapıyorlardı. ama bıraktım orayı sımdı bahcelıevlerde metroportun orda gıdıyorum bugun ılk gıttım cok can acımıyor majesık ıcıp gıttım tum vucudu 1bucuk dıyorlar ve cok tatlıı bayanlar uzman kısıler. cıhaz olarakta su soguk hava uflemelılerden DrEstehouse.com : Lazer Epilasyon buda sıtesı bak ıstersen

Canım meraba bende burayı araştırmıştım. Ama bana telefonda fiyat vermemişlerdi.
Tüm vücut demişsin. Hangi bölgeler mesela kol falan içinde mi? Kaç seans?

Bende ordan fiyat almıştım k.altı+genital+tam bacak 1 buçuk. kolda olursa 1800.

bende estehouse la görüştüm orda yaptırcam gibi ama emin olamıyorum hala tavsiye eden var mı ya da yaptırıp memnun olan estehouse'ta.bilgi verirseniz çok sevinirim

bende estehouse la görüştüm orda yaptırcam gibi ama emin olamıyorum hala tavsiye eden var mı ya da yaptırıp memnun olan estehouse'ta.bilgi verirseniz çok sevinirim

Eğer evim ve işime yakın olsaydı açıkçası bende orayı seçmeyi düşünüyordum.
Bana çok ters bir yerde olduğu için seçmedim. Ayrıca pazar günleri de çalışmaları çok güzel.

sakın maya estetik merkezinde epilasyon yaptırmayın arkadaşlar (fatih - çapa 'da) bi sene düzenli gittim aradan bi sene bile geçmedi başa döndü ayrıca nasıl katlandım o çalışanlara ben de şaşırıyorum şimdi. fazlasıyla haksız davrandılar ve güleryüzden yoksun insanlar...

Eğer evim ve işime yakın olsaydı açıkçası bende orayı seçmeyi düşünüyordum.
Bana çok ters bir yerde olduğu için seçmedim. Ayrıca pazar günleri de çalışmaları çok güzel.

Teşekkür ederim.ilk seansımı yaptırdım biraz acı dışında şimdilik yolunda gözüküyor her şey.

Teşekkür ederim.ilk seansımı yaptırdım biraz acı dışında şimdilik yolunda gözüküyor her şey.

Kullandıkları makine hangisiyle alexandrite epicare mi? Bana telefonda öyle bilgi vermişlerdi.
Bizim burdaki poliklinikte bana deneme atışı yaptıklarında canım acımamıştı.
Bende geçen c.tesi başladım tüm vücut lazere. Makine Alexandrite 5500 Apogee.
Bazı yerler gerçekten acıdı. Ama bazı yerlerimde acı hissetmedim.
Bidahaki gidişimde atış dozlarını sorcam.

Kullandıkları makine hangisiyle alexandrite epicare mi? Bana telefonda öyle bilgi vermişlerdi.
Bizim burdaki poliklinikte bana deneme atışı yaptıklarında canım acımamıştı.
Bende geçen c.tesi başladım tüm vücut lazere. Makine Alexandrite 5500 Apogee.
Bazı yerler gerçekten acıdı. Ama bazı yerlerimde acı hissetmedim.
Bidahaki gidişimde atış dozlarını sorcam.
Alexandrite epicare kullaniyorlar kılın sertliğine ve bölgelere göre acı değişiyor.benim acıdı genel olarak ya.

Arkadaşlar istanbul avrupa yakasında,bakirköy, yenibosna,k. çekmece çevresinde lazer epilasyon tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?

Back