Kına Gecesi İstanbul Avrupa yakasında Kına Organizasyonu yapabilecek Mekan arıyorum.

Kızlar;ablamdan bahsettiğim yerin telefon numarasını aldım ve yüzyüze görüşüp kına yapacağımı söyledim, gerekli bilgileri topladım.Umarım birilerinin işine yarar:)
Mekanın adı Villa Tuana
İşletme sorumlusu Tuğba hanım
Telefon no ......
Adres Cihangir mah. safa sokak no 17 Avcılar
Cafe'nin sahibesi Tuğba hanımdan aldığım net bilgiye göre yer 5 ayrı bölümden oluşuyor Giriş kat(40m2) Üst kat(60m2) Veranda (40m2)Ön Bahçe(30m2) Otopark(500m2)
Cafe'de 2 ayrı mutfak 1 wc lavabo kablosuz internet ve hazırlanma odası olarak kullanılan bir oda var
200 watt lık ses sistemleri seyyar kablolarla istenilen bölüme uzatabiliniyor
Arzulanan şekle göre yemekli,yemeksiz,her şey dahil ya da boş mekan olarak kiralanabiliyor
Çay, kahve, meşrubat çeşitleri, fast food, pizza, mantı bisküvi dondurma vs.servisleri isteğe bağlı misafirler ücretli ya da ücretsiz olarak servis edilebiliyor
200 araçlık özelgüvenlik'li otoparkları sayesinde şimdiye kadar misafirleri üzecek hiçbir olay yaşanmamış ve otopark kendi misafirlerine ücretsizmiş(vale isteğe bağlı)
İstenildiği takdirde bayan ve erkeklerin ayrı bölümlerde eğlenmeleri mümkün(haremlik/selamlık gibi)
Fotoğraf ve video çekimi isteğe bağlı olarak mümkün
Müzik konusunda söyledikleri şey ise her yörenin müzik zevki ayrı olduğu için parça seçimlerine karışmıyorlar,yani çalmak istediğiniz parçaları cd ya da usb ile kendiniz getiriyorsunuz dj yok.Gelen müşterilerinin genelde kendi laptop larını ses sistemlerine bağlayıp kullandıklarını söylüyorlar
Toplam oturma kapasiteleri 300 kişi
İsteğe göre hafif alkollü içki(bira,votka vs.)var ama dışarıdan getirmeye sıcak bakmıyorlar
Kına gecesi,nişan,sünnet düğünü,asker vedası,doğum günü,parti/şirket/dernek toplantıları vs mümkün
Ve fiyatları
Hafta içi akşam 18:00 dan sonra boş mekan fiyatı 400 tl
Hafta içi (kına 100 kişi için)müzik,çerez,kına,konfeti,5 adet dilek balonu,16 havai fişek 550 tl
Hafta sonu gündüz (akşam 18:00 a kadar) boş mekan fiyatı 400 tl
Hafta sonu gündüz (kına 100 kişi için)müzik,çerez,kına,konfeti,10 adet dilek balonu 600 tl
Hafta sonu(cuma,c.tesi,pazar) akşam 18:00 dan sonra müzik,çerez,kına,konfeti,5 adet dilek balonu,16 havai fişek 750 tl
Kızlar, bunlar benim kına gecesi ile ilgili alabildiğim bilgiler umarım işinize yarar.Hoşuma giden benzer mekanlarla ilgili bilgi topladığımda link atar ya da burdan bilgilendiririm.(artık benim kınam olursa inşallah bi gün aynı ilgiyi beklerim ona göre)))
Dipnot:Tuğba hanıma hak verdiğim önemli bir konuyu aktarayım istediğim
Der ki;yerimizin en önemli avantajları açık ve kapalı alanlarının olması(malum önümüz yaz ve kapalı mekanlarda olan sigara sorunu),bahçesinde bulunan dev ceviz ağacının ve ön bahçelerinde ki ağaçlarının altındaki oturma düzeninin mekana kattığı hava,istanbul'da ki park sorunlarını ve sokak aralarında bile yer tutmuş olan değnekçileri düşününce ücretsiz olan 200 araçlık otoparkı,diğer mekanlara göre bağımsız olduğundan çevreden müzik ya da gürültüyle ilgili problem yaşamamaları,bulundukları yerin merkezi konumun dolayı adres bulma sorunu yaşanmaması ve metrobüs durağına olan yakınlığı(ek ücret karşılığı servis araçlarıyla metrobüs durağından misafir transferi),gelen misafirlerin çocuklarının rahatlıkla eğlenebileceği geniş alanlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar telefon numarasını yanlış vermişim düzeltiyorum
Villa Tuana ...........

Son düzenleyen: Moderatör:
le parc de mariage ın kına geceleri çok güzel oluyor çalışanlar çok kibar, çok ilgili, siz hiçbir şeye elinizi sürmüyorsunuz alışvrişe de çıkmıyorsunuz onlar kıyafet vs herşeyi veriyor tavsiye ederim. çok güzel bir konsept

le parc de mariage ın kına geceleri çok güzel oluyor çalışanlar çok kibar, çok ilgili, siz hiçbir şeye elinizi sürmüyorsunuz alışvrişe de çıkmıyorsunuz onlar kıyafet vs herşeyi veriyor tavsiye ederim. çok güzel bir konsept

Canim bende yana yana mekan arayanlardanim bahsettigin mekanin fiyatlari hakkind bilgin varmii :KK43:

Canim bende yana yana mekan arayanlardanim bahsettigin mekanin fiyatlari hakkind bilgin varmii :KK43:

Ben burayi sordum. Konseptli calisiyolar.kisi basi 42 tl dedi :)
Bende bulamadim hala bi yer. Cumartesi yapacagimiz icin dugun salonlarida kiralamiyolar haftasonu kina icin :KK43:

X