• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Avrupa Yakasında doktor ve hastane tavsiyenize ihtiyacım var

melocl

Guru
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
62
24
288
Arkadaşlar merhaba,

Umarım bana yardımcı olursunuz. Ben çok yeni hamileyim ve doktor araştırması aşamasındayım. Bir defa öğrenmek için doktora gittim. Folik asit kullanmaya başladım. Bir sonraki aşamaya daha geçemedim. Hangi doktor, hangi hastane diye diye bütün konulara bakıyorum. Eyüp'te oturuyorum ama Avrupa yakasındaki memnun olduğunuz hastanelere de açığım.

Özel sigortam yok ama artık çoğu hastanede SGK anlaşması olduğu için sanırım onu karşılayabiliriz.

Bilgilerinizi bekliyor olacağım. Teşekkür ederim şimdiden.

hayırlı olsun öncelikle ben özel levent hastanesine gidiyorum yakın evim memnunum.ablamda duygu hastanesine gidiyor küçükköydeki oda memnun bi arkadaşım var oda başarı tıp merkezine gidiyor.

hayırlı olsun öncelikle ben özel levent hastanesine gidiyorum yakın evim memnunum.ablamda duygu hastanesine gidiyor küçükköydeki oda memnun bi arkadaşım var oda başarı tıp merkezine gidiyor.

Çok teşekkür ederim :) Senin ki kaç haftalık? Sana da hayırlı olsun. Küçükköy bana daha yakın genelde okuduğumda eve yakın olması daha iyi izlenimi edindim ama siz daha iyi bilirsiniz tabi ki. Başarı tıp merkezi dediğin Başarı Hastanesi olan mı? Onu duydum. Evime çok uzak sayılmaz. Arkadaşın memnun mu oradan hangi doktora gidiyor?

Şimdi sordum arkadaşa çağla hanım doktoru memnunmuş başarıda olan.

Back