istanbul avrupa yakasında doğum yapmak için doktor arıyorum . cerrahpaşa da takipliyim yaz döneminde öğrenciler yoktu hastane rahattı fakat şimdi öğrenciler başladı ve son kontrole gittiğimde yeni yetme asistanlar , nöbetini doldurupta imza alma derdinde olan intörnler ve zaten hassas dönemde olupta bir de kobay hissine kapılıp ya yanlış bi hareket yaparsa tecrübesizliğiyle gerginliğinden sonra hemen özel hastane arayışına girdim.
hastane , doktorun uzmanlığı kadar fiyat konusuda ön planda oluyor haliyle çünkü alınacak , yapılacak derken bir sürü masrafı oluyor insanın.ben bazı hastanelerin iyi diye bilinen doktorlarından fiyat aldım , sizlerinde tavsiyeleri olursa çok sevinirim
avrupa florence nightingale hastanesi ; Alin Başgül Yiğiter ; muayene ücreti : 80 tl
normal doğum : 1600 tl (dr ücreti hariç)
sezeryan : 2750 tl (dr ücreti hariç)
hizmet hastanesi ; Hakan Peker ; muayene ücreti : 105 tl
normal doğum : 1800 tl ( bir gece yatış)
sezeryan : 2650 tl ( iki gece yatış)
dora hastanesi ; Demet Dikmen ; muayene ücreti : 62 tl
normal doğum : 2900 tl
sezeryan : 3300 tl
ethica incirli ; Ali Paşa Oskay ; muayene ücreti : 70 tl
normal doğum : 2500 tl
sezeryan : 3500 tl
aldığım fiyatlar sgk lı için
Benim doktorum hakan topalismailoglu. Sislide ozel muayenehanesi var.siddetle oneririm. Dogumumu da yine sislide turkiye hastanesinde yapacagim. Sezeryan olacagim.. dusunursen eger daha genis bilgi verebilirim..
merhaba bunlar son ve günümüzde geçerli olan fiyatlar diymi?
Merhabalar, Bende hamileliğim nedeniyle yaptığım fiyat araştırmasını ve gözlemlerimi paylaşmak istedim.
Medicana İnternational
normal doğum 3500 tl , sezeryan 4500 tl muayene 90 tl ( bunlar sgk farkı) ( hastane gayet temiz ve elit duruyor ama personeller biraz soğuk geldi bize)
Hizmet Hastanesi
Normal doğum 2200 tl, Zorunlu sezeryan 2800 tl, isteğe bağlı sezeryan 3300 tl , suit oda farkı 220 tl ( sgk farkı olup hastanede şerbet, foto albumu dahil) ( hastane eski ama bence temiz ve ilgili bir hastaneydi )
Medicalpark bahçelievler
normal doğum 2340 tl ,sezeryan 2940 tl ( bunlar sgk farkı) ( hastane bence devlet hastanesinden farksız değildi. Çok fazla kalabalık)
Medipol mega Bağcılar
uzman doktor muayene ücretsiz, normal doğum 550 tl , sezeryan 1250 tl
doçent doktor muayene 50 tl , normal doğum 875 tl, sezeryan 1950 tl
doktorun mesai dışında doğumda acil gelmesi durumunda uzman 350 tl, doçent 500 tl
normalda epidural farkı 650 tl ( bunlar sgk farkı)
Hastane 5 yıldızlı otel gibi hazırlanmış. Odalar geniş ve temizdi. Personel ilgiliydi.En azından fiyat almak için iyi bir birim oluşturmuşlar. Ama yeni olmanında dezavantajarı olacaktır bence. Fiyatlarda tanıtım amaçlı old. için düşükmüş.
Kararsızlara umarım biraz fayda sağlar.
merhaba benim dr um var ama çok uçuk fiyat olduğu için değiştiricem ve artık başladım dr aramaya daha geniş bilgi verirsen sevinirim.teşekkürler...
Canım ben medipol'e karar verdim. Yazmayı unutmuşum ama seçme nedenlerimden biride 40 tane yenidoğan üniteleri var.Ben doçent Suna Özdemir'e gittim. Forum sitelerindeki yorumlar iyiydi. Amam bize biraz donuk geldi. Çok sıcak kanlı değil ama bilgisi iyi. Belki ileriki muayenelerde daha iyi gözlemlerim. Yeni bir doçent daha başlamış bu hafta onuda araştırabilirsin.
Bizde anadolu yakasinda oturdugumuz halde hem hastaneyi gorelim hem nasilsa ucretsz diye gitmistik 1ay oncefalan derya yasara denk gele almistik ilgiliydi fakat 9yil sonra oldugunu xuyunca bide oglusum 10gun once gidiyo diye normal dogum onermem demisti bu yuzden bide uzak diye vazgecmistik ama bu yakada da o ayarda bi hastane ya cok ucuk fiyatlarda yada icime sinmedi suna hanimin metini okudum forumlarda sende soguk yazmissin onerir misin bi de normal dogum taraftari mi yardimci olursan sevinirim arkadasim uzun yazdim ya kusura bakma
Canım merhaba, Suna hanıma ben bir kere muayene oldum. İlk izlenimim öyleydi. Ama bilgisinin iyi olduğunu düşünüyorum. Medipol bencede fiyatına göre çok lüks. Düşün ki kapıda vale arabanı alıyor, girişte seni yönlendiren görevliler var. Ama önemli olan doktorun. Doğum metodu için henüz konuşmadık fikrini bilmiyorum Suna hanımın. Ama genelde doktorlar normal doğum ile uğraşmak istemiyor fakat bende normal istiyorum. Belki bir sonraki randevuda belli olur. Haber veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?