• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul AVRUPA yakasında DoğuM

mertur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
5.085
4.285
173
istanbul avrupa yakasında doğum yapmak için doktor arıyorum . cerrahpaşa da takipliyim yaz döneminde öğrenciler yoktu hastane rahattı fakat şimdi öğrenciler başladı ve son kontrole gittiğimde yeni yetme asistanlar , nöbetini doldurupta imza alma derdinde olan intörnler ve zaten hassas dönemde olupta bir de kobay hissine kapılıp ya yanlış bi hareket yaparsa tecrübesizliğiyle gerginliğinden sonra hemen özel hastane arayışına girdim.
hastane , doktorun uzmanlığı kadar fiyat konusuda ön planda oluyor haliyle çünkü alınacak , yapılacak derken bir sürü masrafı oluyor insanın.ben bazı hastanelerin iyi diye bilinen doktorlarından fiyat aldım , sizlerinde tavsiyeleri olursa çok sevinirim

avrupa florence nightingale hastanesi ; Alin Başgül Yiğiter ; muayene ücreti : 80 tl
normal doğum : 1600 tl (dr ücreti hariç)
sezeryan : 2750 tl (dr ücreti hariç)
hizmet hastanesi ; Hakan Peker ; muayene ücreti : 105 tl
normal doğum : 1800 tl ( bir gece yatış)
sezeryan : 2650 tl ( iki gece yatış)
dora hastanesi ; Demet Dikmen ; muayene ücreti : 62 tl
normal doğum : 2900 tl
sezeryan : 3300 tl
ethica incirli ; Ali Paşa Oskay ; muayene ücreti : 70 tl
normal doğum : 2500 tl
sezeryan : 3500 tl
aldığım fiyatlar sgk lı için

Merhaba Ethica ve Ali Paşa Oskayı kesinlikle önerebilirim ben doğumumu orada ve Ali Paşa ile gerçekleştirdim normal doğum yaptım çok şeker,çok konuşkan,gereksiz hiçbirşey yaptırmayan para konusu ikinci planda olan, bilgili,güvenilir bir doktor ben kendisini çok sevdim size de önerebilirim.

Benim doktorum hakan topalismailoglu. Sislide ozel muayenehanesi var.siddetle oneririm. Dogumumu da yine sislide turkiye hastanesinde yapacagim. Sezeryan olacagim.. dusunursen eger daha genis bilgi verebilirim..

istanbul avrupa yakasında doğum yapmak için doktor arıyorum . cerrahpaşa da takipliyim yaz döneminde öğrenciler yoktu hastane rahattı fakat şimdi öğrenciler başladı ve son kontrole gittiğimde yeni yetme asistanlar , nöbetini doldurupta imza alma derdinde olan intörnler ve zaten hassas dönemde olupta bir de kobay hissine kapılıp ya yanlış bi hareket yaparsa tecrübesizliğiyle gerginliğinden sonra hemen özel hastane arayışına girdim.
hastane , doktorun uzmanlığı kadar fiyat konusuda ön planda oluyor haliyle çünkü alınacak , yapılacak derken bir sürü masrafı oluyor insanın.ben bazı hastanelerin iyi diye bilinen doktorlarından fiyat aldım , sizlerinde tavsiyeleri olursa çok sevinirim

avrupa florence nightingale hastanesi ; Alin Başgül Yiğiter ; muayene ücreti : 80 tl
normal doğum : 1600 tl (dr ücreti hariç)
sezeryan : 2750 tl (dr ücreti hariç)
hizmet hastanesi ; Hakan Peker ; muayene ücreti : 105 tl
normal doğum : 1800 tl ( bir gece yatış)
sezeryan : 2650 tl ( iki gece yatış)
dora hastanesi ; Demet Dikmen ; muayene ücreti : 62 tl
normal doğum : 2900 tl
sezeryan : 3300 tl
ethica incirli ; Ali Paşa Oskay ; muayene ücreti : 70 tl
normal doğum : 2500 tl
sezeryan : 3500 tl
aldığım fiyatlar sgk lı için

merhaba bunlar son ve günümüzde geçerli olan fiyatlar diymi?

Benim doktorum hakan topalismailoglu. Sislide ozel muayenehanesi var.siddetle oneririm. Dogumumu da yine sislide turkiye hastanesinde yapacagim. Sezeryan olacagim.. dusunursen eger daha genis bilgi verebilirim..

merhaba benim dr um var ama çok uçuk fiyat olduğu için değiştiricem ve artık başladım dr aramaya daha geniş bilgi verirsen sevinirim.teşekkürler...

Merhabalar, bende İstanbula yeni taşındım. 19 haftalık hamileyim. Bahçeşehirde oturuyorum. Verilen bilgiler çok iyi oldu bende doktor ve hastane arayışındayım. Yarında bir kaç hastaneyi ziyaret ederek fikir almayı planlıyorum.Sizlere bilgilerimi paylaşırım. Sizlerinde bu bölgede önereceği doktor ve hastane varsa sevinirim.

Merhabalar, Bende hamileliğim nedeniyle yaptığım fiyat araştırmasını ve gözlemlerimi paylaşmak istedim.

Medicana İnternational
normal doğum 3500 tl , sezeryan 4500 tl muayene 90 tl ( bunlar sgk farkı) ( hastane gayet temiz ve elit duruyor ama personeller biraz soğuk geldi bize)

Hizmet Hastanesi
Normal doğum 2200 tl, Zorunlu sezeryan 2800 tl, isteğe bağlı sezeryan 3300 tl , suit oda farkı 220 tl ( sgk farkı olup hastanede şerbet, foto albumu dahil) ( hastane eski ama bence temiz ve ilgili bir hastaneydi )

Medicalpark bahçelievler
normal doğum 2340 tl ,sezeryan 2940 tl ( bunlar sgk farkı) ( hastane bence devlet hastanesinden farksız değildi. Çok fazla kalabalık)

Medipol mega Bağcılar
uzman doktor muayene ücretsiz, normal doğum 550 tl , sezeryan 1250 tl
doçent doktor muayene 50 tl , normal doğum 875 tl, sezeryan 1950 tl
doktorun mesai dışında doğumda acil gelmesi durumunda uzman 350 tl, doçent 500 tl
normalda epidural farkı 650 tl ( bunlar sgk farkı)

Hastane 5 yıldızlı otel gibi hazırlanmış. Odalar geniş ve temizdi. Personel ilgiliydi.En azından fiyat almak için iyi bir birim oluşturmuşlar. Ama yeni olmanında dezavantajarı olacaktır bence. Fiyatlarda tanıtım amaçlı old. için düşükmüş.

Kararsızlara umarım biraz fayda sağlar.

Merhabalar, Bende hamileliğim nedeniyle yaptığım fiyat araştırmasını ve gözlemlerimi paylaşmak istedim.

Medicana İnternational
normal doğum 3500 tl , sezeryan 4500 tl muayene 90 tl ( bunlar sgk farkı) ( hastane gayet temiz ve elit duruyor ama personeller biraz soğuk geldi bize)

Hizmet Hastanesi
Normal doğum 2200 tl, Zorunlu sezeryan 2800 tl, isteğe bağlı sezeryan 3300 tl , suit oda farkı 220 tl ( sgk farkı olup hastanede şerbet, foto albumu dahil) ( hastane eski ama bence temiz ve ilgili bir hastaneydi )

Medicalpark bahçelievler
normal doğum 2340 tl ,sezeryan 2940 tl ( bunlar sgk farkı) ( hastane bence devlet hastanesinden farksız değildi. Çok fazla kalabalık)

Medipol mega Bağcılar
uzman doktor muayene ücretsiz, normal doğum 550 tl , sezeryan 1250 tl
doçent doktor muayene 50 tl , normal doğum 875 tl, sezeryan 1950 tl
doktorun mesai dışında doğumda acil gelmesi durumunda uzman 350 tl, doçent 500 tl
normalda epidural farkı 650 tl ( bunlar sgk farkı)

Hastane 5 yıldızlı otel gibi hazırlanmış. Odalar geniş ve temizdi. Personel ilgiliydi.En azından fiyat almak için iyi bir birim oluşturmuşlar. Ama yeni olmanında dezavantajarı olacaktır bence. Fiyatlarda tanıtım amaçlı old. için düşükmüş.

Kararsızlara umarım biraz fayda sağlar.

bilgilerin için teşekkürler iyi oldu gerçekten
sen hangisini düşünüyorsun peki ?
hastane araştırması ayrı doktor araştırması ayrı benim verdiğim listede genelde memnun kalmış forumlarda yazmış kişilerden yola çıkıp araştırdım
bağcılar medipol de fiyatlar güzel görünüyor ama ordaki hangi doktor ?..

Canım ben medipol'e karar verdim. Yazmayı unutmuşum ama seçme nedenlerimden biride 40 tane yenidoğan üniteleri var.Ben doçent Suna Özdemir'e gittim. Forum sitelerindeki yorumlar iyiydi. Amam bize biraz donuk geldi. Çok sıcak kanlı değil ama bilgisi iyi. Belki ileriki muayenelerde daha iyi gözlemlerim. Yeni bir doçent daha başlamış bu hafta onuda araştırabilirsin.

merhaba benim dr um var ama çok uçuk fiyat olduğu için değiştiricem ve artık başladım dr aramaya daha geniş bilgi verirsen sevinirim.teşekkürler...

Canim muayene ucreti 150 tl. Dogumu normal de olsa sezeryan da olsa 3000 tl ye yapiyor. Ben gercektencok memnunum ve cok guveniyorum. Hastane secimi senin oluyor. Doktorum istedigin hastaneye geliyor 3. Sinif olmamak kaydiyla. Onun nedeni de kullanilan malzemelerin kotu olusu.. ayrica esi de turkiye hastanesinde jinekolog ve dogum icin turkiyr hast secersen ikisi birlikte giriyor doguma. Ben turkiyede sezeryan olucam haftaya. 1750 tl de sezeryanfiyati.. umarim yardimci olabilmisimdir..

Canım ben medipol'e karar verdim. Yazmayı unutmuşum ama seçme nedenlerimden biride 40 tane yenidoğan üniteleri var.Ben doçent Suna Özdemir'e gittim. Forum sitelerindeki yorumlar iyiydi. Amam bize biraz donuk geldi. Çok sıcak kanlı değil ama bilgisi iyi. Belki ileriki muayenelerde daha iyi gözlemlerim. Yeni bir doçent daha başlamış bu hafta onuda araştırabilirsin.

Bizde anadolu yakasinda oturdugumuz halde hem hastaneyi gorelim hem nasilsa ucretsz diye gitmistik 1ay oncefalan derya yasara denk gele almistik ilgiliydi fakat 9yil sonra oldugunu xuyunca bide oglusum 10gun once gidiyo diye normal dogum onermem demisti bu yuzden bide uzak diye vazgecmistik ama bu yakada da o ayarda bi hastane ya cok ucuk fiyatlarda yada icime sinmedi suna hanimin metini okudum forumlarda sende soguk yazmissin onerir misin bi de normal dogum taraftari mi yardimci olursan sevinirim arkadasim uzun yazdim ya kusura bakma

Bizde anadolu yakasinda oturdugumuz halde hem hastaneyi gorelim hem nasilsa ucretsz diye gitmistik 1ay oncefalan derya yasara denk gele almistik ilgiliydi fakat 9yil sonra oldugunu xuyunca bide oglusum 10gun once gidiyo diye normal dogum onermem demisti bu yuzden bide uzak diye vazgecmistik ama bu yakada da o ayarda bi hastane ya cok ucuk fiyatlarda yada icime sinmedi suna hanimin metini okudum forumlarda sende soguk yazmissin onerir misin bi de normal dogum taraftari mi yardimci olursan sevinirim arkadasim uzun yazdim ya kusura bakma

Canım merhaba, Suna hanıma ben bir kere muayene oldum. İlk izlenimim öyleydi. Ama bilgisinin iyi olduğunu düşünüyorum. Medipol bencede fiyatına göre çok lüks. Düşün ki kapıda vale arabanı alıyor, girişte seni yönlendiren görevliler var. Ama önemli olan doktorun. Doğum metodu için henüz konuşmadık fikrini bilmiyorum Suna hanımın. Ama genelde doktorlar normal doğum ile uğraşmak istemiyor fakat bende normal istiyorum. Belki bir sonraki randevuda belli olur. Haber veririm.

Bugün, gebelik öncesi genel muayene amaçlı gittim Medipol Hastanesi'ne. Hastane görünüm, personel, temizlik & hijyen açısından çok iyi, özelin özelini düşünün o derece yani...
Ben doktor Neşe Hayırlıoğlu'na muayene oldum, çok olumlu, yumuşak ve ilgili bir hanım. Motive edici, moral verici bir yapısı var. Bu ay kendim ovu takibi yapacağım (bayrama denk geldiği için), sonraki ay da doktor yapacak takibimi ve başlayacağız bakalım hayırlısıyla.
Bu arada doktor muayenesi ücretsiz kızlar.. Sadece doç öğretim üyesine muayene 50 tl. Ayrıca doğum ücretlerini de görüştüm muhasebe ile yazayım;

SGK'lı olanlar için;

Normal Doğum ---> 1 gece yatış + Refakatçı + Bebek Paketi (Muayene, topuk kanı vs.) + Yemek = 550 Lira Epidural istenirse + 350 lira

Sezaryen Doğum --> 2 gece yatış + Doğum Öncesi Tetkikleri + Refakatçi + Bebek Paketi + Yemek = 1250 Lira

Doğumunuzu kendi doktorunuzun yaptırmasını isterseniz eğer mesai saatleri dışına denk gelirse + 200 lira ödeme alınıyormuş. Ama bence gerek yok, çünkü doktorların hepsi uzman.
Odalar tek kişilikmiş, yenidoğan yoğun bakım ünitesi varmış, devlet karşılıyormuş. Eğer bebekte sarılık oluşursa ve doktor isterse 1 gün yatış ile tedavi isteyebiliyormuş o da 350 liraymış...

Ayrıca bayanlar, gebelik sürecinde yapılan tetkiklerin fiyatları da uygunmuş. Mesela en önemlileri olan 2'li ve 3'lü testler bile 70 liraymış. Diğer kan tetkikleri 7 lira- 12 lira civarlarındaymış. Bence çok uygun. Hiç devlette gezinmeye gerek yok. Ben buraya devam etmeye kesin kararımı verdim. Tavsiye de ederim gidin görün bence
:34:

merhaba. ben de 500 evler Şafak hastanesine , Gülfem Hanıma gidiyorum ve bugün doğum ücretlerini öğrendim

normal doğum paketi: 500 tl

epidural normal doğum 500tl+300tl

isteğe bağlı sezeryan: 1.500 tl ve zorunlu sezeryan da 750 tl
bunların hepsi SGK lı paketlermiş. bence fiyatları gayet uygun, aynı zamanda anestezi uzmanı da erkekmiş ki ben kesinikle erkek istiyorum. epidural normal doğum istiyorum kısmetse ve epidurali de her anestezist yapamıyor. daha önce iki arkadaşımın epiduralini farklı hastanelerde bayan anestezistler yapmıştı ve ikisininki de olmadı. bu yüzden biri normal diğeri sezeryan yapmak zorunda kaldı. bence bu işi erkek doktorlar çok daha iyi yapıyorlar. tabi herkes için aynı şeyi de söyleyemem. bu arada medipol ün de fiyatları gayet uygunmuş, düşünülebilir bence. yanlız hastanenin eve yakın olması da çok önemli özellikle benim gibi epidural normal doğum isteyenler için. çünkü epidural en geç 4 cm açıklık olduğunda yapılabiliyormuş yani 5 cm de olmuyormuş. o yüzden de hastanenin eve yakın olması da çok önemli.

bağcılar medipol kesinlikle çok iyi bir tercih, ben de kararımı verdim orda yapıcam inş.

bu kadar lüks bir hastahanenin bu kadar uygun fiyatta olması biraz düşündürücü ama, yeni açıldıgı için olabilir mi?

lebriz hale aktünü tavsiye ederim, daha önce de kendisinin hastasıydım çok çok iyi bir doktor gerçekten

Canım merhaba, Suna hanıma ben bir kere muayene oldum. İlk izlenimim öyleydi. Ama bilgisinin iyi olduğunu düşünüyorum. Medipol bencede fiyatına göre çok lüks. Düşün ki kapıda vale arabanı alıyor, girişte seni yönlendiren görevliler var. Ama önemli olan doktorun. Doğum metodu için henüz konuşmadık fikrini bilmiyorum Suna hanımın. Ama genelde doktorlar normal doğum ile uğraşmak istemiyor fakat bende normal istiyorum. Belki bir sonraki randevuda belli olur. Haber veririm.

hastaneye söylenecek söz yok 5yıldızlı otel konforunda ama benim için önemli olan dr.un tutumuydu. 9 yıldan sonra hamile kaldığım için sanırım normal doğuma sıcak bakmadığını söyledi, beni sezeryana şartlandırmaya çalıştı derya hanım. zaten evimizede çok uzak karşısı o yüzden küçükyalı delta hospital'e karar kıldık bakalım hayırlısı artık. Rabbim hayırlısıyla hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun.

birde avrasya hospital e bak istersen ben orda doğum yaptım doktorumda çok iyiydi gece sancılanıp çapaya gitmiştik gitmez olaydık o saatte doktorumu aradık hemen gel dedi aradaki fark kapıda belli oluyor gittik çok iyi bakıyorlar

Son düzenleme:
Back