• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık İstanbul AVRUPA yakasında DoğuM

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mertur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
5.085
4.285
173
istanbul avrupa yakasında doğum yapmak için doktor arıyorum . cerrahpaşa da takipliyim yaz döneminde öğrenciler yoktu hastane rahattı fakat şimdi öğrenciler başladı ve son kontrole gittiğimde yeni yetme asistanlar , nöbetini doldurupta imza alma derdinde olan intörnler ve zaten hassas dönemde olupta bir de kobay hissine kapılıp ya yanlış bi hareket yaparsa tecrübesizliğiyle gerginliğinden sonra hemen özel hastane arayışına girdim.
hastane , doktorun uzmanlığı kadar fiyat konusuda ön planda oluyor haliyle çünkü alınacak , yapılacak derken bir sürü masrafı oluyor insanın.ben bazı hastanelerin iyi diye bilinen doktorlarından fiyat aldım , sizlerinde tavsiyeleri olursa çok sevinirim

avrupa florence nightingale hastanesi ; Alin Başgül Yiğiter ; muayene ücreti : 80 tl
normal doğum : 1600 tl (dr ücreti hariç)
sezeryan : 2750 tl (dr ücreti hariç)
hizmet hastanesi ; Hakan Peker ; muayene ücreti : 105 tl
normal doğum : 1800 tl ( bir gece yatış)
sezeryan : 2650 tl ( iki gece yatış)
dora hastanesi ; Demet Dikmen ; muayene ücreti : 62 tl
normal doğum : 2900 tl
sezeryan : 3300 tl
ethica incirli ; Ali Paşa Oskay ; muayene ücreti : 70 tl
normal doğum : 2500 tl
sezeryan : 3500 tl
aldığım fiyatlar sgk lı için

Canim benim doktorum herhwngi bir hastaneye baglicalismiyor. Sislide kendi muayenehanesi var.ismi hakan topalismailoglu.siddetle tavsiye ederim. Yine sislide turkiye hastanesinde sezeryan olucam. Doktorumun fiyati sezeryan de olsa normal de olsa 3000 tl. Biraz pahali biliyorum ama kendisine cok guvendigim icin deger. Muayene ucreti150 tl. Hastanede sezeryanfiyati 1700tl doktor haric tabi. Normal dogumu bilmiyorum. Yardimci olabilmisimdir insallah..

medical park fatih ; Ayşe Gül Sofuoğlu ; muayene ücreti : 80 tl
normal doğum : 1700 tl
sezeryan : 2600 tl ( sgklı için )
memorial şişli ; Figen Taşer Güney ; muayene ücreti : 220 tl
normal doğum : 7700 tl
sezeryan : 8900 tl ( hastanenin sgk ile anlaşması yok )

Canım verdiğiniz fiyatlar çok pahalı ya.
Benim gittiğim hastane Özel Avicenna Hastanesi.4.Levent/Gültepede.
Normal doğum 360
Sezeryan 550 yanlış hatırlamıyosam.
Doktor parası diye bişey de yok,sgk il anlaşmalı.
Muayene ücreti 30 tl.

Çok tecrübeli yılların doktorları var..

Back