türkiye hastanesinde ayşe duman var ben doğumumu ayşe hanımda yaptım hamileyken özel muayene hanesine gitmiştim gerçekten çok memnun kaldım gereksiz hiç bir mudahalede bulunmuyor doğumumu medicalparkta yaptım ama türkiye hastanesinde yaptırıyor normalde odaları tek kişilik eğer isterseniz eşinizide alıyor doğuma.800 tl doğum emekli sandığına ama ben hipnozla doğal doğum yaptığım için biraz daha tuzlu oldu benimki ama çok kolay oldu doğumum
evet normal doğum 800,sezeryan 1oootl üstüydü galiba,keyfi sezeryan dahada pahalı tabi
şişlide canım evet fiyatlar çokda uygun değil benim doğumum yaklaşık 2oootlye geldi ama her kuruşu helal olsun bağırıp çağırmadan doğurdum allah hayırlı doğum nasip etsin
henz doğum yapmadım ama özel gaziosmanpaşa hastanesine gidiorum.. normal doğum için ssklıya 1250 tl sezeryan için 2250 tl ayrıca apidural için +350 tl diolar benmde ilk hamileliğim çok bilmiorum ama arkadaşlarım fiyatlar iiçin biraz fazla dediler
özel oda şansın varsa kesinlikle özel odayı seçmelisin doğumda etrafında ne kadar az insan olursa okadar rahat edersin bir eşin olsun yetiyo insana.rabbim inşallah hayırlı insanları karşına çıkartır
gamzek fiyatlar yazdığın gibi çok fazla benim gittiğim hastanede yıl başından önce sgk varsa normal doğum 165 özel oda olursa +100 demşlerdi sezeryanda 285 özel oda ise +100 demişlerdi ama yıl başından sonra değişecek demişlerdi
bu sabah eşim sormuş haliç hastanesinde sgk lıya normal doğum 150 sezeryana 350 demişler fiyatlar ortalama tek kişlik odalarda demekki 300 e maal oluyo sgklıya tabii sezeryanda 500 e maal oluyo anladığım kadarıyla
yaaaa bu kadar fark olabiliceği hiç aklıma gelmemişti...Acayp bi fark var ben muayene ücreti olarak 65 TL veriorum ssklı olmama rağmen çabucak başka hastanelere bakmam lazım..
canım medikal park sultangazi muayene 20 lira ama kalabalık randev alıyorumm ii oluyodu ama bi arkadaşın tavsiyesiyle eyüp haliç hospitale gidicem bide muayene 20 lira ve 150 lira normal doğummuş bide tek kişilik odalarmış kalablıkta olmuyomuş bilgin olsun
29 haftalık hamileyim doğum yapabileceğim özel yada devlet hastanesi araştırıyoruz tabii özelse fiyatlarla birlikte sağlık güvencem var sağlık güvencesiyle birlikte normal doğum ve sezeryan fiyatları kaç?
doktor nasıl ?
hastanede yoğun bakım ünite var mı?
yanii bildiğiniz herşeyi paylaşırsanız çok sevinirimm
Meraba canım ben doğum yapalı 2 ay oldu. Yenibosna nisa hast. Alev hn. doktorum. doğumum normal oldu. Ben de 3 arkadaşımın tavsiyesiyle gittim ve hamileliğimin her aşamasında çok memnun kaldım hemşireler ebeler hasta bakıcı en başta doktorum inanılmaz bi insan o kadar motive ediyo ki benim gibi normal doğumda korkan bir insanı bile ikna etti. Tabi sen internetten yorumları bi oku hastane ile ilgili yorumları hiç pişman olmazsın fiyatları da makul normal doğum 400 sezeryan 800 odalar tek kişilik eğer doğum gece olrsa ve sen kendi doktorunu istersen +150 tl ayrıntılı ultrason 120 tl muayene 35tl. Allah yardımcın olsun.
ben 1,5 ay önce doğum yaptım. normal doğum.nerede oturuyorsun biliyorum ama sana şöyle yardım edebilirim. ben 38. haftada bi sorun yaşadım. kaşıntılarım arttı ve bebek safra kesemi sıkıştırmıştı. doktorum hemen bir ilaç verdi bu ilaç işe yaramazsa direkt sezeryan dedi. başka bir doktora gittim bana hemen sezeryan dedi. ilaç falan hiç bişey demedi. neyse kendi doktorumun verdiği ilaçları kullandım ve normale döndüm. sezeryan riski kalmadı. doktorum normal doğumcudur asla para için hastane için sezeryan demez vede şu dönemde yasak zaten sen dayanamıyorum sezeryan desende almıyorlar. doktoruma gelince, 500 evlerde özel bir hastane ismi bahat halk hastanesi halk diye geçiyo ama özel hastane. doktorum albert kazado. süper biri her konuda bilgisi var kısa ve öz konuşur asla beklemezsin sıra falan çok harika bir hastane çok lüx değil ama hastanenin lüxü değil hijyeni önemli .gayette hijyendir. öneririm. aklında asla soru işareti olmadan gidebilirsin. bu hastane normal doğuma para almıyo sadece özel oda olduğundan fark verdim oda 50 tl. hastaneden 100 tl. ve ebeye 50 tl bahşiş verdim bu kadar.... ssk geçerlidir.yoğun bakım üniteside vardır. erkek istemezsen bayan doktor iyi kadındoğumcularıda vardır 24 saat doktor bulunuyor.çok ilgililer....telefonu:649 03 80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?