ben 1,5 ay önce doğum yaptım. normal doğum.nerede oturuyorsun biliyorum ama sana şöyle yardım edebilirim. ben 38. haftada bi sorun yaşadım. kaşıntılarım arttı ve bebek safra kesemi sıkıştırmıştı. doktorum hemen bir ilaç verdi bu ilaç işe yaramazsa direkt sezeryan dedi. başka bir doktora gittim bana hemen sezeryan dedi. ilaç falan hiç bişey demedi. neyse kendi doktorumun verdiği ilaçları kullandım ve normale döndüm. sezeryan riski kalmadı. doktorum normal doğumcudur asla para için hastane için sezeryan demez vede şu dönemde yasak zaten sen dayanamıyorum sezeryan desende almıyorlar. doktoruma gelince, 500 evlerde özel bir hastane ismi bahat halk hastanesi halk diye geçiyo ama özel hastane. doktorum albert kazado. süper biri her konuda bilgisi var kısa ve öz konuşur asla beklemezsin sıra falan çok harika bir hastane çok lüx değil ama hastanenin lüxü değil hijyeni önemli .gayette hijyendir. öneririm. aklında asla soru işareti olmadan gidebilirsin. bu hastane normal doğuma para almıyo sadece özel oda olduğundan fark verdim oda 50 tl. hastaneden 100 tl. ve ebeye 50 tl bahşiş verdim bu kadar.... ssk geçerlidir.yoğun bakım üniteside vardır. erkek istemezsen bayan doktor iyi kadındoğumcularıda vardır 24 saat doktor bulunuyor.çok ilgililer....telefonu:649 03 80