İstanbul avrupa yakasidnaki kadin dogum uzmani olarak kimi tavsiye edersiniz?

Ozgehan3460

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
29
0
Merhaba kizlar bende polikistikover var ve istanbula gelin geldim buradaki kadin dogumcular hakkinda hic bilgim yok isini iyi yapan ve rabbiminde izniyle gebe kalmami saglicak bi uzmana ihtiyacim var lutfenn. Yardimci olur musunuz???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hangı semtte oturuyosun bılmıyorum cnm ama avcılara yakınsan turkan hn onerırım sana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bırde avcılar hospıtalde lale zeynep kanmazı ıyı dıyolar bende arastırdım buldum gebe kalırsam ona gıtmeyı dusunuyorum turkan hn bıraz pahalı cunku

o zaman sana pekte uzak dgl kanunu sultan suleyman hastanesıne gıdebılırsın cok ıyı dıyolar devlet hastanesı ama kadın dogumda en ıyı orasıtmıs bana yakın olsa benım ılk tercıhım olurdu bence randevu al bı kontrole gır derım ben

Oraya gittim ama pek ilgilenmediler bende hep bi bahane buluyo gibi oldum ama 😖 dktorlar pek bakmiyor ogrencileri bakiyor dalga gecer gibi

Merhaba kizlar bende polikistikover var ve istanbula gelin geldim buradaki kadin dogumcular hakkinda hic bilgim yok isini iyi yapan ve rabbiminde izniyle gebe kalmami saglicak bi uzmana ihtiyacim var lutfenn. Yardimci olur musunuz???

yenibosna sefa hastanesinde hayrettin akan diye bi doktor var annemin doktoru.biraz yasi var ama bir insan bu kadarmi terbiyeli ve kibar olur.annemi yeni ameliyat etti kansere 10 gun kala esiginden kurtardi.Asiri guven veriyo ve hic uzatmadan adam akilli neyin var neyin yok sen sormadan senin anlayacagin dilden anlatiyo.benim doktorumda acibadem bakirkoy hastanesinde isil uzun cilingir benim doktorumda cok iyi bi abla gibi yaklasiyo..

Cok cok tesekkur edrim peki ucretleri hakkinda bilginiz var mi??

Bezmialemde hangi dk gittiniz acaba birde olumlu sonuclar aldiniz mi insallah

Ben yenibosna nisa hastahanesinde asiye hanima gidiyorum yumurta takibimi de o yapti simdi 7 aylik hamileyim ve dogumu mu da asiye hanim yaptiracak insallah biraz yogun ama ben memnunum muane ucreti 42 lira

Bezmialemde muayene olduysaniz dr kimdi birde olumlu sonuclar aldiniz mi acabaa

Canım belirli bi doktor edinmek zor bezmialemde infertilite kliniğinde o gün hangi dr varsa ona gitmek zorundaydım prof var bide 50 tl muayene ücreti benim eşim varikoselden ameliyat oldu onuda bezmialemde oldu gayet ferah bi hastane ben çok beğeniyorum

Sizde sorun ne gittinmi daha önce dra eşinin değerlerine bakıldımı?

Nasip et ya Rabbimm 👪

Ben yenibosna nisa hastahanesinde asiye hanima gidiyorum yumurta takibimi de o yapti simdi 7 aylik hamileyim ve dogumu mu da asiye hanim yaptiracak insallah biraz yogun ama ben memnunum muane ucreti 42 lira

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin asiye hanım benimde dr um gerçekten çok tatlı bir bayan.ebesinden hemşiresine çok güleryüzlüler

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin asiye hanım benimde dr um gerçekten çok tatlı bir bayan.ebesinden hemşiresine çok güleryüzlüler

çok tesekkür ederim, amin cümlemiz insallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız siz kaç ağlık hamilesiniz :)

çok tesekkür ederim, amin cümlemiz insallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız siz kaç ağlık hamilesiniz :)

Ben asiye hanımla bundan 4 ay önce üzücü bir olayla tanıştım malesef kürtajımı yaptı..3 ay korunma vermişti bana bu ay çalışmalara başladım ve daha dün öğrendim hamile olduğumu ancak asiye Hanım'a gidemedim bide malum Bayram biliyorsunuz artık inş Bayram sonrası gidicem

Canım belirli bi doktor edinmek zor bezmialemde infertilite kliniğinde o gün hangi dr varsa ona gitmek zorundaydım prof var bide 50 tl muayene ücreti benim eşim varikoselden ameliyat oldu onuda bezmialemde oldu gayet ferah bi hastane ben çok beğeniyorum

Sizde sorun ne gittinmi daha önce dra eşinin değerlerine bakıldımı?

Nasip et ya Rabbimm 👪

Bende polikistik over var 😔10 aylik evliyim ve hic korunmadik esime hic bakilmadi am sogan kuruyle ve rabbiminde sayesinde 4 aydir dyzenli oluyorum ama tik yok 😔 bende dr gitcem bayramdan snra ama iyi bi dr gtmek istiyorum ve hep o dr muane olmak istyrm ondan ona gitmem istemiyorum

Ozel hastane o zamn orasi oyle mi yabanciyim buraya k.bakmayin pek bilmiyrum

Bende polikistik over var 😔10 aylik evliyim ve hic korunmadik esime hic bakilmadi am sogan kuruyle ve rabbiminde sayesinde 4 aydir dyzenli oluyorum ama tik yok 😔 bende dr gitcem bayramdan snra ama iyi bi dr gtmek istiyorum ve hep o dr muane olmak istyrm ondan ona gitmem istemiyorum

Yapma canım daha çok yenisin olur olur inşallah bende yaklaşık üç yıldır bekliyorum bebişimi ama yok malesef

Nasip et ya Rabbimm 👪

X