İstanbul Avrupa yakası lazer epilasyon merkezi yardım

berkcag

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
96
127
Merhaba hanımlar, aranıza yeni katıldım. İstanbul Avrupa yakasında , güvenli hijyenik ve uygun önerebileceğiniz epilasyon merkezi var mı ? İnternetten araştırıyorum çok yer var ama şikayet var a baktığımda oradan vazgeçiyorum..Yorumlarınızı bekliyorum.

nerde ikamet edıosn canm bende arastrıorm ama karar veremıorm

Merhaba , eyüp, gaziosmanpaşa ,bayrampaşa tarafı olabilir ama araştırmalarıma göre bakırköy deki merkezler iyi..Bakırköy epiderm lazer i öneren yorumlar var, yeren yorumlar da var ..insan kararsız kalıyor. sağlam bir yer bulursanız bana da yazar mısınız

bende beylikdüzünde ikamet eedıorm evet benm arkadaslarım hepsi hemen hemen bakırkoyde yaptrmıs ama daha oraya gidemem beylikdüzünde medilife hastanesinde yaptıracağım gibi gözüküo hastane ortamı olması iyi bence

manco92 evet hastane ortamı da düşünülebilir aslında.. biraz daha araştıralım :)

kolay gelsin canım..hakkında hayırlısı olsun inşallah.. epilasyona gidip, memnun kalırsanız, yorumlarınızı bekliyorum :) mutlu günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…