- 24 Haziran 2013
- 4
- 1
-
- Konu Sahibi Miniktosbik
Ben şirinevlerlere yakın mahmutbey yolunda medicine da fatma kasapoğlunu öneriyorum.Çok erken haftalarda tansiyon sıkıntımı farketti ve sayesinde bu 36.haftaya Allahında izniyle tabi sağ salim geldim,yanlız gece doğum gelmiyor prensip meselesi... onun dışında çok memnunum çok ilgilenip uzun uzun anlatıyor bak burasında bu bu böyledir,şöyle beslen diyerek...medicineda muayene 35 lira 10 gün içinde kontrolde ücretsiz klasik yani...biz araştırıp gittik hoş bir insan doktor olarakta insani anlamdada..para vermeyeyim die çoğu tahlilimi sağlık ocağında yap bana getir boşa para verme dedi...tek sıkıntısı gece doğuma girmemesi orası kötü ama bi git teşhis anlamında sıkıntın varsa muhakkak ilginip bir çözüm bulur umarım...
Florence Nightingale Alin Başgül Yiğiter. Şimdi Prof oldu. Muayene ücreti sanırım 250 civarı. Özel sigortanız varsa muhakkak kendisiyle tanışın. Ben bu kadar açıklama yapan bir prof daha öce hiç görmedim. Memorial' da Banu Göker özdemir' gidiyordum ama hastanenin labaratuarında bazı hatalar ve ciddiyetsizlikler beni hastaneden soğuttu. (bana mı denk geldi nedir anlamadım) Banu hn da biraz ilgisiz. Güleryüzlü ve cici bir insan ama maalesef yetmiyor. Şuanda Alin Hn ın ellerinde kendimi son derece güvende hissediyorum. Bu arada kendisi aynı zamanda perinatoloji uzmanıdır.
Mrb bidiqpetge, sen hamile misin su anda? Ben de 1-2 ay oncesinde kadar kistan beri Alin hanima gidiyordum. Gercekten isini seven bir doktor, guvenebilecegim Bir doktor. Ben gebe kalabilmek icin ona gidiyordum.
Ancak yasim bu sene 35 olacagindan isi hizlandirip bu konuda uzman olan tup bebek merkezine yoneldim. Ama sanirim hamile kalirsam gebeligimin takibi icin gidebilirim. Gayrettepede haftada 1 gun oluyor sanirim.
Bilgi paylasabilirsen sevinirim.
Bende 7 haftalık hamileyim seninle aynı dertteyim yani yenibosna nisa hastanesine gittim pek memnun kalmdım sonrasında tanıdığım iki kişide bakırköy çamlık hastanesinde derya hanımı önerdiler ona gittim fena değildi bakalım birkaç kere daha gidicem şayet olmazsa başka dr bakıcam bende arkdaşım medipol hastanesine gitti az kalsın hem cnaından hem çocuğundan olacaktı oradan medıcalparka gitti muayenesi biraz pahalı ama memnun kaldı fakat şimdi yine değiştrimek zorunda kaldı malum ücreti pahalı oda merterdeki ilgi hastanesine gidecek eğer memnun kalırsa haber veririm sana bende giderim bakarız duruma göre daha zamanımız var çok şükür :)
Bende yeni dogum yapmis ve hamileligimin basindan sonuna kadar ayni memnuniyetle kontrollerine gitmis biri olarak size tavsiye edecegim doktor ethica incirli de Merih Erguney hanim... gozun kapali gidebilirsin arkadasim
merhaba
ben 14 haftalık hamileyim,hamileliğim başladığı günden 14.haftaya gelene kadar doktorlar açısından sıkıntı yaşadık. Bebeğimi ilk öğrendiğim günden bugüne 5tane doktor değiştirdik ama hiçbiri tam olarak içime sinmiyor. Kanamam oldu ancak neden olduğunu bile açıklamıyorlar raporu yazıp yolluyolar kanamadan sonra kahverengi akıntıların devam etmesinin sebebini soruyorum kanama olsa daha mı iyi olur diye bi cevap alıyorum doktordan. Ve gittiğim doktorlar istanbulda ünlü ve hakkında çok güzel şeyler yazılan doktorlar olması dahada korkutuyor internette yazılan herşeye güvenmemeli sağlıyor. Son doktorumu çok beğendim ancak kendisinin sezeryan konusunda ısrarcı olduğu ve normal doğumda bizzat kendi hastasından duyduğum, çocuğunun doğum sırasında doktorun sert çekmesinden dolayı boyun liflerinin kopması ve senelerce bebeğin fizik tedavi görmesi sakatlıkla karşı karşıya kalması tehlikesi yaşaması beni korkuttu. Belki ilk defa böyle bişey yaşanmıştır ve bu her doktorun başına gelebilir ama yinede beni korkutmaya yetti. Bu konuda artık çok mutsuz hissediyorum kendimi ve yardımlarınızı bekliyorum
avrupa yakasında oturuyorum ve daha önce gidip memnun kaldığınız doktorların isimlerini bekliyorum tavsiyeleriniz benim için önemli. şimdiden çok teşekkürler.