Canim ucretlendirmesi nasil ben hormon testi yaptirmak istiyorum sen sadece muayenemi olmustun.Yenibosna safa hastanesi, dr semra çapar tavsiye ederim. Bende tavsiye uzerine gittim. Güler yüzlü ve problemini detaylariyla anlatip bilgi veriyor.
Muayne 70 tl yanlis hatirlamiyorsam. Kan tahlili yaptirmistim ekstra 20 tl verdim.Canim ucretlendirmesi nasil ben hormon testi yaptirmak istiyorum sen sadece muayenemi olmustun.
Cok uygunmus canim eger bu ayda olmadi ise randevu alayim gideyim hep yakinim tesekkur ederimMuayne 70 tl yanlis hatirlamiyorsam. Kan tahlili yaptirmistim ekstra 20 tl verdim.
Rabbim sifa versin insallah cumlemize.. Rica ederim canimCok uygunmus canim eger bu ayda olmadi ise randevu alayim gideyim hep yakinim tesekkur ederim
Amin canim.Rabbim sifa versin insallah cumlemize.. Rica ederim canim
Nasıl yapıcaz canım olurkızlar hamile kalmak isteyenler varsa veya hamile olanlar listeye katılmak ister misniz Meryem suresi ile
Ben gop tarafında oturuyorum canım eğer yakın olsaydı giderdim bendeCok uygunmus canim eger bu ayda olmadi ise randevu alayim gideyim hep yakinim tesekkur ederim
Sizin ordada varmis guzel doktorlar nete yazsana semt olarak ben arastiriken cikmisti canim.Ben gop tarafında oturuyorum canım eğer yakın olsaydı giderdim bende
Her hafta bir kişiye toplam 41 Meryem suresi okucaz ben sizi eklicem akşamNasıl yapıcaz canım olur
Canım merhaba bende gopta oturuyorum iyi bir kadın doğum doktoru buldunmu? Bende araştırıyorum yeni hamileyim şimdi msjına rastladım bilgi verirsen sevinirimBen gop tarafında oturuyorum canım eğer yakın olsaydı giderdim bende
Henüz gebelik falan yok ama evet 500 evler şafak hastanesi defne hanıma 2 arkadşım gitti ve çok memnun bir tanesi gebe kalamıyordu şuan hamile 2 ay içerisnde . Diğeride doğumuna kadar ondaydı fakat randevuları dolu biraz zor randevu almak canım . Arkadaşım telden irtb olduğu için alabildim bende . Birde gop şafakta esra hanımdan memnun olan arkadaşlarım var ama ben defneyi tercih ettim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canımCanım merhaba bende gopta oturuyorum iyi bir kadın doğum doktoru buldunmu? Bende araştırıyorum yeni hamileyim şimdi msjına rastladım bilgi verirsen sevinirim
Anladım canım tmm teşekkür ederimHenüz gebelik falan yok ama evet 500 evler şafak hastanesi defne hanıma 2 arkadşım gitti ve çok memnun bir tanesi gebe kalamıyordu şuan hamile 2 ay içerisnde . Diğeride doğumuna kadar ondaydı fakat randevuları dolu biraz zor randevu almak canım . Arkadaşım telden irtb olduğu için alabildim bende . Birde gop şafakta esra hanımdan memnun olan arkadaşlarım var ama ben defneyi tercih ettim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Evet söylemiştim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?