Arkadaşlar merhaba,
Mart ayında nişanım ve ağustosta düğünüm var (kısmetse) :) Fakat kuaför için çok müzdaribim .. Herkes ayrı bir yer söylemiş.. Ben bu gün nokta denilen salona gittim , gelin makyajı değildi ama yapılan makyajı hiç beğenmedim.. Onun dışında Ali Gürden memnun kalmayan çok kişi var.. 500 Tl yi aşmamasını umarak, tavsiyeniz var mı? Bakırköy SSM ye giden oldu mu? Lütfen yardım kızlar!!!
Merhaba, yasemin kuaför.com googleden aratabilirsiniz. Bayrampaşada yeri, gelin saçında üstüne tanımam.. internetten modellere bakın bende kısmet olursa haziranda evlicem tereddütsüz yasemin kuaföre giderim.. Geçen nisan ayında nişanım oldu 200 tl nişan başı makyaj takma kirpik. benim saçım kısa diye postiş taktı 50 tl de onun kirası.. bir bakın fikir olsun.. bu yılda gelin başı 300 falandır onda manikür pedikür falanda var.. sorarsınız...hayırlı olsun, mutluluklar dilerim..
nilgunyuksel çok teşekkür ederim canım , hemen bakıyorum :) Çok stresli bir iş bir aydır her gün araştırıyorum içime sinen olsa fiyatu 1000 TL oluyor , gidip baktıklarımdan da içime sinen olmadı... Hala araştırıyorum... Tavsiyen için çok teşekkür ederim :) MAkyaj ürünlerini biliyor musun?
kullandığı makyaj malzemeleri max factor falan yazıyordu farlarda çok dikkat etmedim ama beni öğlenden gece yarısına kadar götürmüştü.porselen makyaj diyorlar zaten.. makyajın sonunda yüzüme sprey sıktılar sabitliyormuymuş ne.. çok önceden randevu alınıyor oradan aylar öncesinden almıştım bende ama gelin başı için daha aramadım.. bugün yarın bende arayıp randevu alıcam çünkü çok yoğun çalışıyorlar...
Kızlar hadi başka hiç mi ayrdım edecek fikri olan kimse yok ? Facebooktan birsen yıldız diye bir kuaför araştırdım fotograflar oldukça iyi fiyatlarda makul. Fikriniz var mı? Birde Fatih te As kuaför varmış, daha önce giden oldu mu ? Evlenirken hangi kuaförlere gittiniz yahu :)