İstanbul avrupa yakası düğün mekanı:öğretmen evi mi?ordu evi mi?

The_lady_legend

ZamanSonBulanaDekSeninle
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
1.330
0
156
İstanbul
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var,pek çok düğün salonu baktık ama hiç bir düğün salonu kafamıza yatmadı.bizde ya orduevi,yada öğretmen evi tutmaya karar verdik,bu h.sonu gidip bakıcaz ama önce sizden fikir almak istedim,hangi yerleri tavsiye edersiniz.

bizim dügünümüzüde ordu evinde yapmayi düsünüyoruz ama bnm duydugum ordu evinde dügün yapmak icin arada paşa filan olması gerekiyormuş
bi kaç kişiye sordum kesin bi bilgi bulamadim herkez faklı birsey diyor

biz kısmetse nişanımızı öğretmenevinde düşünüyoruz ( özellikle beyoğlu öğretmenevi:asigim: ) süper bi bahçesi var çok seviyorum o binayı...
çalışmalarım devam ediyo inşallah olur

ben de subayla evlenicem kısmetse.. Bildiğim kadarıyla orduevinde düğün yapabilmen için ya sağlam bi torpilin olmalı ya da 1. derece yakınlarından birinin subay olması lazım ya da astsubay tabii ki..

ben de subayla evlenicem kısmetse.. Bildiğim kadarıyla orduevinde düğün yapabilmen için ya sağlam bi torpilin olmalı ya da 1. derece yakınlarından birinin subay olması lazım ya da astsubay tabii ki..

benide aydınlattın tatlım bu konuda sagol walla kaydirigubbakcemile5

canm benim dayım asker o konuda çok rahatım zaten,kesin tutarım ama karar veremedim işte,bu arada geçen ağustosta bi ark.ım beyoğlu öğretmen evinde nişanı oldu,güzeldi ama enterasndı o bahçede bir kına gecesi bir sünnet düğünü birde ark.ımın nişanı vardı işte hepsi bi yerdeydi.bi ark.ımda 08.08.2009 a zeytinburnu öğretmen evini tuttular,baklm biz nereye kadar vercez,ben harbiye orduevini istyrm aslında kısmet bakalım.

canım benim nişanlımda asker olduğu halde,üstelik istanbulda değil kocaelide vede ordu evi değilde askeri kampda yapabilmek için,bu kadar zaman öncesinde başvurmamıza rağmen ancak ve ancakkk 16 temmuzu tutabildik. perşembe günü düşün yani...
eğer öyle bir şey yapacaksanızda acele edin derim... istanbulda çok daha zor olmalı... a.s.

canım benim nişanlımda asker olduğu halde,üstelik istanbulda değil kocaelide vede ordu evi değilde askeri kampda yapabilmek için,bu kadar zaman öncesinde başvurmamıza rağmen ancak ve ancakkk 16 temmuzu tutabildik. perşembe günü düşün yani...
eğer öyle bir şey yapacaksanızda acele edin derim... istanbulda çok daha zor olmalı... a.s.

ahhh ahh canım sorma ben de farkındayım kalcaz böyle dımdızlak sonunda ortada fakat bizde daha söz bile yok bu yüzden kılımızı kımıldatamıyoz kurbanda bi istemeye gelsinler ondan sonra direk düğün yeri bakcaz.. şimdi bişey diyip de meraklıymışım gibi göstermek istemiyorum onun ailesine karşı sonuçta resmi bişi yok şu an için :((( bi de bizim ankarada olcak sanırım düğün inşallah bulabiliriz orda orduevinde boş yer..kafamçokkarıştı

ahhh ahh canım sorma ben de farkındayım kalcaz böyle dımdızlak sonunda ortada fakat bizde daha söz bile yok bu yüzden kılımızı kımıldatamıyoz kurbanda bi istemeye gelsinler ondan sonra direk düğün yeri bakcaz.. şimdi bişey diyip de meraklıymışım gibi göstermek istemiyorum onun ailesine karşı sonuçta resmi bişi yok şu an için :((( bi de bizim ankarada olcak sanırım düğün inşallah bulabiliriz orda orduevinde boş yer..kafamçokkarıştı

inşallah canım allah gönlüne göre versin... :1hug:

valla canm bizim daha var aslında nişanlım askere gidicek 6 ay,10 ekim e gün almayı düşünüyoruz ama işte mayısta gelcek,gitmeden kesin yer tutmamız lazı,hele ki ist.da hayatta yer bulamyz.

benm nişanlım ibb de çalışıyor,biz önce belediye tesislerini düşünmştk aslında,florya mesela çok güzelmiş,ama işte içki olmadığı için hiç bi belediye tesisinde yani yasak olduğu için ne benm ailem ne de nişanlımın ailesi istemedi,onun haricinde çok güzel aslında ama mesela mecbur yemekli oluyor,pastalı yapmıyor belediye tesisleri bildiğim kadarıyla..

valla canm bizim daha var aslında nişanlım askere gidicek 6 ay,10 ekim e gün almayı düşünüyoruz ama işte mayısta gelcek,gitmeden kesin yer tutmamız lazı,hele ki ist.da hayatta yer bulamyz.

benm nişanlım ibb de çalışıyor,biz önce belediye tesislerini düşünmştk aslında,florya mesela çok güzelmiş,ama işte içki olmadığı için hiç bi belediye tesisinde yani yasak olduğu için ne benm ailem ne de nişanlımın ailesi istemedi,onun haricinde çok güzel aslında ama mesela mecbur yemekli oluyor,pastalı yapmıyor belediye tesisleri bildiğim kadarıyla..

canım ne kadar acaba ibb tesislerini kiralamak?biliyor musun?

evet florya çok güzel.özel mesaj atcaktım sana ama sanırım kapalı seninki gönderemedim

canım ne kadar acaba ibb tesislerini kiralamak?biliyor musun?

evet florya çok güzel.özel mesaj atcaktım sana ama sanırım kapalı seninki gönderemedim

canm bilmyorum valla özel msj ım kapalımıymış,nerden bakılıyor onu da bilmiyorumbenneyaptımki canm bildiğim kadaryla en son sorduğumzda 12 mlyon demişlerdi kişi başı,şimdi 15 falan olmuştur sanırım.

canm bilmyorum valla özel msj ım kapalımıymış,nerden bakılıyor onu da bilmiyorumbenneyaptımki canm bildiğim kadaryla en son sorduğumzda 12 mlyon demişlerdi kişi başı,şimdi 15 falan olmuştur sanırım.

hımm bu yemek ücreti ama di mi?
yere ayrıca bir ücret ödenmiyormu?:uhm:

özel mesajını burdan yardım alarak açabilirsinyerimseniben

http://www.kadinlarkulubu.com/sik-sorulan-sorular-cevaplar/87677-ozel-mesajlasma-sistemi.html

hımm bu yemek ücreti ama di mi?
yere ayrıca bir ücret ödenmiyormu?:uhm:

özel mesajını burdan yardım alarak açabilirsinyerimseniben

http://www.kadinlarkulubu.com/sik-sorulan-sorular-cevaplar/87677-ozel-mesajlasma-sistemi.html

tamam canm sağol aktifleştirdim,canm açıkçası tam bilemiyorum çünkü,içkisiz olduğunu başka arayışlara girdik,bağcılar halk sarayı var bide orasıda çok güzel oraya baktık,salonun kirası 1600 kişi başı menü fiyatlarıda 12-15 den başlıyor yine,ama ordanda vazgeçtk çünkü yine içki yok,orasıda aklınızda bulunsun çok güzel bi yer.

tamam canm sağol aktifleştirdim,canm açıkçası tam bilemiyorum çünkü,içkisiz olduğunu başka arayışlara girdik,bağcılar halk sarayı var bide orasıda çok güzel oraya baktık,salonun kirası 1600 kişi başı menü fiyatlarıda 12-15 den başlıyor yine,ama ordanda vazgeçtk çünkü yine içki yok,orasıda aklınızda bulunsun çok güzel bi yer.

hımm sağolasın canım..
biz kesinlikle içkisiz düşündüğümüz için ibb tesisleri bizim için ideal

florya havuzlu bahçe ve topkapı ibb tesisleri iyi diye duydum
bakalım artık daha bize çok varyerimseniben

hımm sağolasın canım..
biz kesinlikle içkisiz düşündüğümüz için ibb tesisleri bizim için ideal

florya havuzlu bahçe ve topkapı ibb tesisleri iyi diye duydum
bakalım artık daha bize çok varyerimseniben

bende aslında içki istemyorm yani farketmez ama aileler illede istiynce karşı çıkılamıyor.siz ne zaman düşünyorsunuz,

Back