merhabalar bende boğazköyde oturuyorum bende okadına gittim gitmez olaydım böyle bir doktor yok ben şimdi beylikdüzü medicanada rafet durakere gidiyorum çokta memnunum çok rahatlatıyor insanı tavsiye ederimMerhaba;
Ben 5 haftalık hamileyim ve çok da heycanlıyım :)
Bahçeşehir Esenkent tarafında oturuyorum. Malesef hastane bakımından kötü bir bölgede yaşıyorum. İlk ögrendiğimde apar topar en yakın hastaneye Elitium Hastanesi'ne gittim. Kadım Dogum doktoru olarak tek bir kişi var. Opr. Dr. Zerrin Karabulut KASMAN 'ı ziyaret ettim. Keşke gitmez olsaydım. bir dolu terslediği yetmezmiş gibi ,eşimle bana, 6mm kadar canlılıgı bile belli değil dedi. Şok oldum. Resmen ne diye geldiniz dedi bize. çok heycanlı oldugumuzu ögrenir ögrenmez geldiğimizi söyledik. kadın bizimle bu şekilde konuştu.En son duymak istediğim şey bebeğimle ilgili kötü bir düşünce. Kadının hasta psikolojisininde haberi olmadığı gibi mutlu insanları mutsuz etmekte üzerine yok.
Şimdi iyi bir kadım dogumcu arıyorum. Aslında biri hakkında yogunlaştım. Medipol Hastanesi Dr. Betül Yorgunlar. Kendisi ile görüşen yardım alan ya da dogum yapan var mı?
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim :)
bende medicana beylikdüzünü sevmiyordum 2 başarısız tüp bebek denemem oldu ve tüp bebek doktorları çok ilgisizdi ama rafet beyde o imajı sildim umarım sağlıklı bir şekilde bebeğini sende kucağına alırsınAvcılar Medicana 'da arkadaşım sorun yaşadı. Dogum için gittiğinde doktoru yokmuş Beylikdüzü Medicana'dan doktor istediler. Dogum başladı ve acil diye haber verildi ama kimse gelmedi.. Apar topar Avcılar Hopital 'e götürdüler orda dogum yaptı. Gerçekten çok kötü bir durumda kalmıştı.. Çok etkilendim sanırım Medicana Hastanalerine biraz antipatim var.
Dilerim sen çok güzel tertemiz bir dogum geçirirsin bebeişini saglıkla kucagına alırsın :)
Bende medipole gidiyorum. Doktorum derya yasar. Çok tatlı bi doktor. Bende medipolde çalışan bi arkadasımın tavsiyesiyle başladım derya hanımaMerhaba;
Bahçeşehir Esenkent tarafında oturuyorum. Malesef hastane bakımından kötü bir bölgede yaşıyorum. İlk ögrendiğimde apar topar en yakın hastaneye Elitium Hastanesi'ne gittim. Kadım Dogum doktoru olarak tek bir kişi var. Opr. Dr. Zerrin Karabulut KASMAN 'ı ziyaret ettim. Keşke gitmez olsaydım. bir dolu terslediği yetmezmiş gibi ,eşimle bana, 6mm kadar canlılıgı bile belli değil dedi. Şok oldum. Resmen ne diye geldiniz dedi bize. çok heycanlı oldugumuzu ögrenir ögrenmez geldiğimizi söyledik. kadın bizimle bu şekilde konuştu.En son duymak istediğim şey bebeğimle ilgili kötü bir düşünce. Kadının hasta psikolojisininde haberi olmadığı gibi mutlu insanları mutsuz etmekte üzerine yok.
Şimdi iyi bir kadım dogumcu arıyorum. Aslında biri hakkında yogunlaştım. Medipol Hastanesi Dr. Betül Yorgunlar. Kendisi ile görüşen yardım alan ya da dogum yapan var mı?
Bende medipole gidiyorum. Doktorum derya yasar. Çok tatlı bi doktor. Bende medipolde çalışan bi arkadasımın tavsiyesiyle başladım derya hanıma
Medipolde baska bi doktora gidiyordum ve hiç memnun değildim. Hastanede çalışan arkadasım bu gece derya hanım nöbetçi, gebelik takibinde çok tercih edilen bi doktor bi git istersen dedi. Gece acile gittim:) o günden beride takibimi yapıyor:) bide hastane personelininde tercih ettiği bi doktormuş.Teşekkür ederim Derya Hanım ı daha detaylı araştıracagım. Daha önce kendisi hakkında hastaları ile ilgisiz oldugunu okumuştum ama sen memnun kaldıysan denemek lazım belki de :)
Medepol hastanesi hangi semta acaba canim bende kendima doktr ariyorumMedipolde baska bi doktora gidiyordum ve hiç memnun değildim. Hastanede çalışan arkadasım bu gece derya hanım nöbetçi, gebelik takibinde çok tercih edilen bi doktor bi git istersen dedi. Gece acile gittim:) o günden beride takibimi yapıyor:) bide hastane personelininde tercih ettiği bi doktormuş.
Emre beyden sonra hiç bi doktor kesmiyor canım söyliyim baştan:)) emre beyin ilgisi gibi değil hiçbiri... Bağcılar diye geçiyor benim gittigim medipolMedepol hastanesi hangi semta acaba canim bende kendima doktr ariyorum
Bende bagcilarda otiriyorum emrebeyda 3 aya kadar devam edicam yenede baska doktrada gitmam kk kalir belkim Emrebeye yeri baska tabikidaEmre beyden sonra hiç bi doktor kesmiyor canım söyliyim baştan:)) emre beyin ilgisi gibi değil hiçbiri... Bağcılar diye geçiyor benim gittigim medipol
Bende 3 ay emre beye devam ettim... Şimdi medipol megaya gidiyorum doğumuda orda yapıcam inşallahBende bagcilarda otiriyorum emrebeyda 3 aya kadar devam edicam yenede baska doktrada gitmam kk kalir belkim Emrebeye yeri baska tabikida
Merhaba;
Merhaba bayanlar :)
Ben hemen yaşadıklarımı aktarayim. Elitiumdaki o gereksiz doktordan sonra hemen medipol ile gorustum. Yrd Dr Betül hnm ile bir sure çalıştım. Eğitime gittiği için onunla yollarımız ayrıldı ( tek handikaplari öncesinde hastalarını bilgilendirmemeleri , ben es kaza ogrendim bir sure hastanede görev yapmayacagini )
Sonrasında doç. Dr Suna Özdemir ile gorusmeye başladım. Çok sakin nayif bir kadın. İnsanı sakinlestiriyor hali tavrı. Ben pinpirikli biriyimdir. Bu yüzden kendisinden çok memnun kaldım. Bazı ağrıların olduğunda asistanları ile gorustum, suna hnm ile gorusup beni yönlendirdiler. Malum bahcesehirden hemen herşey için Bağcılarda gidilmiyor.
Riskli bir hamilelik yaşamadığim için sık sık gitmedim. İlk zamanlar ayda 1 fln gittim. Son 1 aydır 10:gün aralıklarla gittim. Bugün son kontrolumu oldum. Hafta içi oglumuzun gelmesini bekliyoruz.
Ama dr kesinlikle cok onemli,bebegin dogru takip edilmesi gerek. Bu yüzden mesafeye takılı kalmamanizi tavsiye ederim.
Bu arada Perineteloglari da cok iyi ama kesinlikle bebeginizi cok net ve guzel gormek istiyorsaniz atasehir acibademdeki Umut beye gidin. Oda cok ilgili ve cok tecrubeli bir doktor. Ben son perinetolog gorusmemi medipolda yaptim. Acibademdeki gibi cihazlar vardir diye dusunmustum ama yanilmisim. Oglusumu net goremedim ve cok pisman oldum.
Merak eden olursa doğum esnasında olanlari ve sonrasını da yazarım.
Hepiniz bebeklerimizi sağlıkla kucağınıza alırız inşallah =)
Bahçeşehir en kötü tarafı bu olsa gerek. Bi yere gitmek için mecbur olmayı bekliyorum hep bende. Bir de trafiği düşününce hepten içim sıkılıyore. Daha öncesinde başka durumlar içim hem ben hem oğlum hem de kayinvalide medipol bagcilar da ameliyat olmuştuk. Doğum takibi için deneyeyim bende. Seçmek için nasıl olsa zamanım var. Dogumunu bende merakla bekliyorum fikrin önemli benim için. Ama sonrasında çocuk doktorları için çok olumlu duygularım var. Çocuk doktoru olarak da orada devam edebilirsin eğer için isinirsa. Çocuk Cerrahi Suat bey vardı. Hala çalışıyorsa olağanüstü bi cerrah kızlar aklınızda bulunsun.