İSTANBUL (AVR) KADIN DOGUM DR TAVSİYE EDEBİLECEK OLAN VAR MI?

Bahcesehirde onerebilceqnz hastane veya dr varmi . Yeni gebe kaldm . Elitiuma gittim elif ozlem dr gittm ama memnun kalmadm. Varmi onereblceqnz dr. Hastane

Bahçeşehir en kötü tarafı bu olsa gerek. Bi yere gitmek için mecbur olmayı bekliyorum hep bende. Bir de trafiği düşününce hepten içim sıkılıyore. Daha öncesinde başka durumlar içim hem ben hem oğlum hem de kayinvalide medipol bagcilar da ameliyat olmuştuk. Doğum takibi için deneyeyim bende. Seçmek için nasıl olsa zamanım var. Dogumunu bende merakla bekliyorum fikrin önemli benim için. Ama sonrasında çocuk doktorları için çok olumlu duygularım var. Çocuk doktoru olarak da orada devam edebilirsin eğer için isinirsa. Çocuk Cerrahi Suat bey vardı. Hala çalışıyorsa olağanüstü bi cerrah kızlar aklınızda bulunsun.

Cevabım biraz gecikti ( 2 yıl kadar :) ) Bebiş sonrası hayat, loğusa sendromu, gaz sancıları, kolik durumu, emekledi, ek gıdaya geçiş, uyku düzeni, 1. yaş günü, ilk adımlar, konuşma cabaları derken 2.yaşımızı kutladık. Şuan fark ettim ki 9 ay geçmek bilmemişti ama 2 yıl su gibi geçmiş.

Suna Özdemir ile Medipol Mega Hastanesinde doğum yaptım. 41. hafta olmuştu ve oğlum henüz pozisyon almayınca risk sebebi ile sezeryan oldum. Belimden uyuşturuldum. Dr ve hemşireler çok ilgiliydi. Bacaklarınızı hissetmiyor olmanız kötü bir his. Ama bebişi doğar doğmaz görmek paha biçilemez :) Doğuma 3.200-3.300 doğacağını bekleyerek girdim. Oğlum 3,920 dünyaya geldi. Normal doğum için bekledik ancak olmadı, doğum sonrası doktorum hem çatı hem bebek durumu ayrıca kilosunun beklenenden fazla olması sebebi ile ne kadar doğru bir karar verdiğimizi dile getirdi. Sezeryan sonrası hastane çalışanları çok ilgiliydi. Bebeğimin ve benim kontrollerim aksatılmadan yapıldı. İkinci gün sabah omzumda müthiş bir bıçak saplanmış gibi bir sancı oldu. Anestezinin etkisi diye düşündük. Hemen anestezi uzmanı geldi, bu kas ağrısı dedi. Sonra hatırladım ameliyatta o kolum biraz yukarıda kalmıştı damar yolu açılırken, ameliyathane çok soğuk olduğu için herhalde ve 45 dk o şekilde kalınca kitlendi sanırım. Ama inanın böyle bir acı yok. Dikişlerimi falan unuttum o derece. Kas gevşetici vs toparladım :KK66: dikişlerimde vs hiç bir problem yaşamadım. 10 gün içinde toparlanmıştım. Suna Hanım, dikişlerin kaşınabilir ve daha çabuk iyileşip daha az bir iz kalması için bir krem önerdi. Bende işe yaradı. Korse kullanmanızı tavsiye ederim karnınızın daha çok toparlanması için. Şu giyilenlerden, çok sıkı olmamasına dikkat edin.

Sezeryan olduğum için hemen sütüm gelmedi. Yanınızda mutlaka süt sağma makinanızı götürün benden tavsiye. Ben maalesef bebeğime mama vermek zorunda kaldım.

Güzel bir doğum geçirdim. Oğlum da bende gayet sağlıklıyız. Dr Suna Özdemir şahaneydi. Her zaman ilgili ve sakindi. Tavsiye ederim. Ancak pek çok hekim var işinde başarılı. Eminim kendinize yakın bir kadın doğum uzmanı bulacaksınız. Deneme yanılma yolu maalesef :):):)

Tek diyebileceğim dr konusunda içinize sinmeyen en ufak bir şey var ise hemen değiştirin. Çünkü sonrasında şöyle diyorsunuz '' KEŞKE'' .

İşe geri dönmeliyim :)

Bahcesehirde onerebilceqnz hastane veya dr varmi . Yeni gebe kaldm . Elitiuma gittim elif ozlem dr gittm ama memnun kalmadm. Varmi onereblceqnz dr. Hastane

İstinye Hastanesinde arkadaşım Dr Meryem Gökkaya Uçarer ile görüştü. Doğumu da orada yaptı. Memnun kalmıştı. Bir görüş istersen :KK66:

X